Fenerbahçe’ye bir darbe daha

Fenerbahçe'nin İstanbulspor karşısında aldığı beraberlik borsa ligini de etkiledi. Sarı lacivertlilerin hissesi dip yaparken Galatasaray ve Beşiktaş yükseldi.

Spor 26 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Borsada Galatasaray ve Beşiktaş yükselirken Fenerbahçe ve Trabzonspor kayıp yaşadı.

Süper Lig’de İstanbulspor’dan yediği son dakika golüyle berabere kalan Fenerbahçe borsada da üzüldü. Lider Galatasaray’ın bu hafta Fatih Karagümrük ile berabere kalmasının ardından takipçisi Fenerbahçe’nin hisseleri dün yüzde 9.95 yükselişle 56,35 TL ile tavan olmuştu. Puan kaybının ardından hisseler yüzde 9.94 değer kaybederek günü 50,75 TL’den kapadı.

Fenerbahçe vurdu vurdu, vuruldu!Fenerbahçe vurdu vurdu, vuruldu!

Galatasaray hisseleri değer kazandı

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’nin beraberliği ile tekrar avantaj yakalayan Galatasaray’ın hisseleri ise borsadaki genel düşüşe rağmen değer kazandı. Pazartesi günü 9.38 TL’den 8.86’ya düşen hisseler Fenerbahçe’nin beraberliği sonrası toparlandı. Gün içind 9.53 TL’ye yükselen hisseler günü yüzde 2.03 artışla 9.08 TL’den kapadı. Galatasaray gibi yükseliş gösteren bir başka hisse Beşiktaş’ın oldu. Siyah beyazlıların hissesi borsada yüzde 0.88 değer kazandı ve 11,520 TL oldu. Trabzonspor borsada kaybeden tarafta yer aldı. Yüzde 1,41 değer kaybı yaşayan bordo mavililerin hissesi günü 3,490 TL’den kapattı.

Çekirge değil adaletÇekirge değil adalet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.