FETÖ’den ihraç edilen hakem, Messi’nin maçıyla MLS’te bayrak sallamaya başladı

FETÖ ilişkisi olduğu gerekçesiyle hakemlik lisansı iptal edilen Süper Lig yardımcı hakemi Fevzi Demirhan MLS'te Leo Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'nin Real Salt Lake ile karşılaştığı maçta görev aldı.

Spor 25 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen hakem, MLS'te Messi'nin maçını yönetti.

Fevzi Demirhan FETÖ soruşturması kapsamında lisansı iptal edilene kadar Türkiye’de yardımcı hakemlik yapıyordu. Demirhan bugünlerde kariyerine ABD’de devam ediyor.

Yardımcı hakem Fevzi Demirhan’ın abisi Mustafa Demirhan da yasadışı dinleme  yaptığı suçlamasıyla 17-25 Aralık olayları nedeniyle gözaltına alınmıştı. Mustafa Demirhan polis memuruydu. Yardımcı hakem Fevzi Demirhan ise 15 Temmuz darbe girişiminden sonra görevine devam edemedi. O tarihten önce TFF Süper Lig’de bayrak kaldıracak hakemlerin listesini duyurmuştu ve listede Fevzi Demirhan da vardı. Ancak 15 Temmuz’dan sonra bu listeden Fevzi Demirhan ve İlyas Emektar çıkartılarak lisanları iptal edildi.İşte o Demirhan geçenlerde MLS’te Inter Miami ve Real Salt Lake arasındaki sezonun ilk maçında görev aldı. Messi’nin bir asist yaptığı ve gösterdiği performansla yıldızlaştığı karşılaşmada tarihin en iyi futbolcusuyla aynı sahayı paylaştı.Üç Türk sporcu, Messi ile birlikte 'Yapabilirsin' dediÜç Türk sporcu, Messi ile birlikte ‘Yapabilirsin’ dedi

MLS'te açılışı Messi'li Inter Miami yaptıMLS’te açılışı Messi’li Inter Miami yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.