Galatasaray ’10’ için Kasımpaşa karşısında

Süper Lig'de 11. haftanın açılış maçında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp üs üste 10. galibiyeti almak ve liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

Spor 3 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Galatasaray'da Muslera kart sınırında bulunuyor.

Galatasaray, Süper Lig’in 11. haftasında Rams Park’ta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

Galatasaray 9 kez art arda kazandı

Süper Lig’de ilk hafta Kayserispor ile berabere kalan Galatasaray, sonraki dokuz maçta galip gelmeyi başardı. Sarı kırmızılılar 28 puanla lider Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde 2. durumda. Geçen sezonun 2. haftasında evinde Giresunspor’a 1-0 kaybeden Cim Bom, o günden beri sahasında kaybetmiyor. Süper Lig’de evinde çıktığı son 21 maçta 19 defa galip gelen Galatasaray, sadece 2 defa berabere kaldı.

Bayern’e 3. Lig takımından şok: Kupa dışı kaldılarBayern’e 3. Lig takımından şok: Kupa dışı kaldılar

Muslera kart sınırında, Icardi belirsizliği sürüyor

Geride kalan 10 haftada 3 sarı kart gören kaptan Fernando Muslera, Kasımpaşa maçında da kart görmesi halinde Süper Lig’in 12. haftasında Hatayspor ile oynanacak karşılaşmada takımını yalnız bırakacak. Öte yandan Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’nin durumu da henüz net değil. Topuğundaki ağrıları devam eden Icardi’nin oynayıp oynamayacağına Okan Buruk karar verecek.

Kasımpaşa iyi gidiyor

Son haftalarda istikrarlı bir performans gösteren Kasımpaşa 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 18 puan toplamayı başardı. Lacivert-beyazlı takım, ligde 5. sırada yer alıyor. İki ekip arasında geride kalan 38 lig maçından 24’ünü Galatasaray kazanırken 7 mücadeleden de Kasımpaşa galip ayrıldı. Kalan 7 maçta da takımlar eşitliği bozamadı. Oynanan mücadelelerde Galatasaray 75 gol buldu. Kasımpaşa bu gollere attığı 38 golle yanıt verdi.

Takipsizlik kararından sonra Denizbank harekete geçti: Futbolculara 'tefecilik yapıyorlar' suçlamasıTakipsizlik kararından sonra Denizbank harekete geçti: Futbolculara ‘tefecilik yapıyorlar’ suçlaması

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.