Statlardaki şarkı rekabeti kızışıyor: Hande Yener’den Simge’ye taş

Hande Yener'in 'Beni Sev' ve 'Sebastian' şarkıları son dönemde Fenerbahçeli taraftarların etkisiyle büyük bir popülarite kazandı. Bundan mutluluk duyduğunu söyleyen Yener, "başka takımın maçlarına gitmem" diyerek Simge Sağın'a da göndermede bulundu.

Kültür Sanat 7 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Hande Yener’den Simge Sağın’a gönderme geldi. Fenerbahçe taraftarı Hande Yener, ‘Beni Sev’ ve ‘Sebastian’ şarkılarının taraftarı olduğu takımın stadında çalınmasından oldukça mutlu. Hatta kendisi de maçlara gidip Edin Dzeko ve Szymanski’nin her gol vuruşunda çalınan şarkısını sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Yener, bu durumdan duyduğu memnuniyeti yaptığı bir açıklamada yinelerken şarkılarının Beşiktaş ya da Galatasaray stadında çalınsa dahi iki takımın da sahasına gitmeyecğini söyledi.

Hande Yener, “Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya ‘Beni Sev’ çalıyor ya da ‘Sebastian’. Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasataylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim” dedi. Bu açıklamadan sonra akıllara elbette Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Simge Sağın’ın Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında sergilediği performans geldi.

Simge Sağın’ın şarkısı 200 milyon dinlenme sayısına ulaşmak üzere

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını neredeyse bir yıldır dijital platformların en çok dinlenen şarkılarından biri olmayı sürdürüyor. Simge Sağın’ın beş yıl önce yayınladığı ‘Ben Bazen’ adlı albümünde yer alan şarkı, Galatasaray’ın Arjantinli yıldızının her gol vuruşunda statta yankılanırken öte yandan Spotify’da da 200 milyon dinlenme sayısına yaklaşmış durumda.

Beşiktaşlı olduğu bilinen Simge Sağın ‘Aşkın Olayım’ şarkısını Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında Mauro Icardi ile birlikte yeşil sahaya çıkarak seslendirmiş ve performans günlerce konuşulmuştu. Şarkının Galatasaraylı taraftarlar tarafından benimsenmesinde rahatsızlık duymadığını ifade eden müzisyenin şarkısı, Arjantinli yıldızın her gol vuruşunda statta yankılanmaya devam ediyor.

Beş gole 35 milyon tık: Statlarda şarkıların gücü adınaBeş gole 35 milyon tık: Statlarda şarkıların gücü adına

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.