Galatasaray 25 maçı cebe koydu! 1 milyar TL

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i eleyerek her şartta Avrupa'da devam etme şansını yakaladı. Lig, kupa ve Avrupa'da kendi sahasında en az 25 maç oynayacak Cim Bom 1 milyar TL tribün geliri bekliyor.

Spor 6 Ağustos 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray'ın Zalgiris maçında tribünlerde 41 bin 505 taraftar vardı.

Şampiyonlar Ligi’nde Zalgiris’i eleyerek Avrupa kupalarında grup aşamasına kalmayı garantiledi. Sarı kırmızılılar bundan sonraki iki elemede kaybetse bile Konferans Ligi gruplarında mücadelesini sürdürecek. Böylece lig, kupa ve Avrupa’da sarı kırmızılılar kendi sahasında minumum 25 maça çıkacak. Sabah’ın haberine göre yönetim 2023-2024 sezonunda tribün gelirini 1 milyar TL olarak öngörüyor.

FFP, Galatasaray'ı sıkıştırdı! Zaniolo ve Nelsson satış listesindeFFP, Galatasaray’ı sıkıştırdı! Zaniolo ve Nelsson satış listesinde

Galatasaray’ın RAMS Park adını alan Ali Sami Yen Spor Kompleksi, yeni sezonun açılışının yapıldığı Zalgiris maçında da tıklım tıklım doluydu. 41 bin 505 kişinin takip ettiği mücadelede sadece bilet satışından 20 milyon TL ciroya ulaşan sarı-kırmızılılar, sezonun tamamından ise kasaya dev bir gelir girmesini bekliyor. Zalgiris’i eleyerek Avrupa kupalarında grup aşamasına kalmayı garantileyen Cim Bom, iç sahada üç kulvarda minimum 25 maç oynayacak ve yönetimin hesaplamasına göre 2023-2024 sezonunda öngörülen tribün geliri 1 milyar TL.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçına İsveçli hakemGalatasaray’ın Şampiyonlar Ligi maçına İsveçli hakem

40 binin üzerinde kombine satışı yapan Cimbom, deplasman tribünü ve sponsorlara ayrılan koltuklar dışında her maç 4 bin bilet satışa sunacak. Ayrıca stada 4 ekstra locayı daha hizmete açmaya hazırlanan yönetim, maç günü GS Store mağazalarındaki satışlarla birlikte 1 milyar TL’lik gelir hedefliyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.