Galatasaray açıkladı: Türk sponsorluk tarihinin en büyük anlaşması…

Galatasaray, araç kiralama firması SIXT ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşmasını imzalandığını duyurdu. Sarı kırmzılılar Medicana Sağlık'la Türkiye'deki en geniş kapsamlı sağlık sponsorluğu anlaşmasının yapıldığını açıkladı.

Spor 28 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Galatasaray futbol takımının formasının göğüs kısmında SIXT markasını taşımaya devam edecek.

Galatasaray, forma göğüs reklamı için araç kiralama firması SIXT ile olan sponsorluk anlaşmasının devam ettirileceğini duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “2020-21 sezonundan itibaren Galatasaray Futbol A Takımı’nın ana sponsoru olan SIXT rent a car, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşmasını imzalayarak kulübümüze verdiği desteği devam ettiriyor” denildi.
Anlaşmanın detaylarının temmuz ayında yapılacak toplantıda verileceği belirtilirken açıklama şöyle devam etti: “Ön anlaşma uyarınca Galatasaray Futbol A Takımı, formasının göğüs kısmında SIXT rent a car markasını taşımaya devam edecek. Türk futboluna ve Galatasaray markasına olan sarsılmaz inancı için sponsorumuza teşekkür ederiz. Şimdi daha güçlü bir Galatasaray ile daha büyük zaferlere ulaşmanın zamanı.”

Galatasaray'a 100 milyon euro'luk sponsorGalatasaray’a 100 milyon euro’luk sponsor

En geniş kapsamlı sağlık sponsorluğu

Galatasaray’ın resmi sağlık sponsoru da Medicana Sağlık Grubu oldu. Açıklamada, “Kulübümüz ile Medicana Sağlık Grubu arasında, ülkemizde şimdiye kadarki en geniş kapsamlı ve uluslararası boyutlu sağlık sponsorluğu anlaşması yapıldı” denildi. Anlaşmanın detaylarıyla ilgili bilgilendirme ve imza töreninin, temmuz ayının ikinci haftasında gerçekleştirileceği aktarıldı.

Galatasaray'a Avusturya yollarıGalatasaray’a Avusturya yolları

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.