Galatasaray maçı öncesi İstanbulspor’da Fatih Tekke dönemi sona erdi

Geçen sezon Süper Lig'e tutunan ancak bu sezon 4 maçta sadece 2 puan alabilen İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke ile yollar ayrıldı.

Spor 26 Eylül 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Galatasaray maçında İstanbulspor'un başında Fatih Tekke olmayacak.

Galatasaray ile karşılaşacak İstanbulspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Fatih Tekke’nin yönetimle yaptığı görüşme sonrası ayrılık kararı aldı. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile yapılan görüşmeden sonra görevinden ayrılan Fatih Tekke geçen sezon takımı Süper Lig’de tutmayı başarmıştı.

Rico: Uyandığımda tek düşündüğüm futbolduRico: Uyandığımda tek düşündüğüm futboldu

Sarı-siyahlı ekipten yapılan açıklamada, Fatih Tekke ve ekibine verdiği emeklerden dolayı teşekkür edildi. İstanbulspor’dan yapılan açıklama şöyle: “Teknik Direktörümüz Fatih Tekke ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Fatih Tekke ve ekibine verdikleri emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”

Polisçilik oynayan futbolcu gözaltına alındıPolisçilik oynayan futbolcu gözaltına alındı

Yeni sezonda oynanan 4 lig maçında 2 beraberlik ve mağlubiyet alan İstanbulspor, 2 puanla 19.sırada bulunuyor. Samsunspor ile beraber ligde galibiyeti olmayan Sarı-siyahlılar, son olarak Gaziantep FK’ya 2-0 kaybetmişti. Fatih Tekke, 3’üncü kez göreve geldiği İstanbulspor’da 30 maça çıktı. 46 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşadı. Fatih Tekke, Başakşehir’de Emre Belözoğlu ve Gaziantep FK’de Erdal Güneş’ten sonra Süper Lig’de görevden alınan üçüncü teknik direktör oldu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.