Güray ortaladı, Buksa bombaladı!

Antayaspor, İstanbulspor karşısında 1-0 yenik duruma düştüğü maçı Güray Vural'ın asistleri, Adam Buksa'nın harika vuruşlarıyla 2-1 kazandı.

Spor 1 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Buksa Fenerbahçe'den sonra İstanbulspor ağlarına da iki gol bıraktı.

Necmi Kadıoğlu Stadı’nda hafta içi Galatasaray’a Olimpiyat Stadı’nda 1-0 yenilen İstanbulspor, Antalyaspor’u konuk etti. Fatih Tekke’nin istifasından sonra hoca arayışlarını sürdüren ev sahibi ekip 21. dakikada mutlak bir golden kurtuldu. Adam Buksa’nın kafa vuruşu direkten döndü. Bu pozisyonun hemen ardından 26’da İstanbulspor’un golü geldi. Mamadou’nun içeri çevirdiği topu Ethemi altı pas önünde düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 bitti.

Stefan Kuntz hâlâ şokta: Türk basını yalan haberlerle beni gönderdiStefan Kuntz hâlâ şokta: Türk basını yalan haberlerle beni gönderdi

İkinci yarıda başka bir Antalyaspor vardı. Özellikle sol kanattan Güray Vural’ın taşıdığı toplar tehlike yarattı. 50’de Güray’ın yerden ortasına Adam Buksa harika bir vole vurarak skora denge getirdi. 60’ta aynı ikili sahnedeydi. Güray’ın soldan içeri ortaladığı topu Buksa kafa vuruşuyla filelerle buluşturdu. Bu dakikadan sonra İstanbulspor beraberlik için çabalasa da sonuç değişmedi. Nuri Şahin’in takımı İstanbulspor deplasmanıdan üç puanla döndü.

Polonya'da gündem Fenerbahçe-Başakşehir maçı: Cennet-cehennem!Polonya’da gündem Fenerbahçe-Başakşehir maçı: Cennet-cehennem!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.