Galatasaray yaralandı, Fenerbahçe liderliği devraldı

Kadın Futbol Süper Ligi'nde haftaya lider giren Galatasaray evinde Gaziantep Asyaspor karşısında 4-1'lik şok bir yenilgi aldı. Aynı gün oynanan diğer maçta Karadeniz Ereğli'yi 2-1'le geçen Fenerbahçe liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Spor 5 Şubat 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Kadın Futbol Süper Ligi’nin 19’uncu haftasında liderlik koltuğu el değiştirdi. Gündüz oynanan maça lider sıfatıyla çıkan Galatasaray son üç maçından da yenilgiyle ayrılan Gaziantep Asyaspor’u evinde ağırladı. Maçın başında 2-0 yenik duruma düşen sarı-kırmızılılar skoru 2-1’e getirip umutlandı fakat Asyaspor bir gol daha bularak devre arasına 3-1 üstünlükle gitmeyi başardı.

İkinci yarıda da geri dönüş çabalarından eli boş ayrılan Galatasaray bir kez daha filelerinde gol görünce karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Galatasaray ligdeki bir sonraki maçında Beşiktaş’a karşı derbi mücadelesi verecek.

Galatasaray duvarı: Muslera ve arkadaşlarıGalatasaray duvarı: Muslera ve arkadaşları

Galatasaray maçından gelen haberin etkisiyle liderlik için sahaya çıkan Fenerbahçe evinde oynadığı maçta Karadeniz Ereğli’yi 2-1 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla puanını 47’ye yükselten sarı-lacivertliler 46 puanda kalan ezeli rakibi Galatasaray’ı geride bırakarak ligin yeni lideri oldu. Fenerbahçe haftaya kümede kalma mücadelesi veren 1207 Antalyaspor’a karşı sahaya çıkacak.

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si deplasmanda bir başkaİsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si deplasmanda bir başka

Kadınlar Süper Ligi’nde günün toplu sonuçları.

Adana İdmanyurdu – 1207 Antalyaspor, 2-2

Ataşehir – Algspor, 1-2

Amed Sportif – Fatih Vatanspor, 1-3

Beşiktaş – Beylerbeyi, 0-2

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.