Galatasaray yöneticisinden Sultanlar Ligi için şok sözler: Şike, doping…

Galatasaray, kadın voleybol takımının tayt ön sponsorluğu için anlaşma imzaladı. Yönetici Mehmet Cibara, Sultanlar Ligi ile ilgili konuşurken 'şike' ve 'doping' ifadesini kullandı.

Spor 30 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Mehmet Cibara'nın bazı sözlerine Galatasaray'ın internet sitesinde yer verilmedi.

Galatasaray Voleybol takımı, tayt ön sponsorluğu için Kazancı Holding kuruluşlarından AKSA ile anlaşma sağladı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza törenine Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara ve Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz katıldı.

Olimpiyat vizesinden nikah masasına!Olimpiyat vizesinden nikah masasına!

Toplantıda Mehmet Cibara’ya ‘Sultanlar Ligi’nde nasıl bir lig maratonu bekliyorsunuz?’ sorusu yöneltildi. Galatasaray yöneticisi şu yanıtı verdi: “Hangi takımın rakamı, bütçesi bizi ilgilendirmiyor. Biz rakamlardan ziyade son topa kadar mücadele eden, gençliğini enerjisini salonla yansıtan taraftarıyla aynı hisleri paylaşan, rakiplerine karşı saygılı, dopingden şikeden uzak, adil oyun kurallarında göre yarışan bir takım oluşturuyoruz. Sonuçta inşallah bu şartlar altında güzel bir lig olur. Sonuçta dünyanın en zor ligi.”

Filenin Sultanları Türkiye'de: Sanırım kendimi ölümsüzleştirdimFilenin Sultanları Türkiye’de: Sanırım kendimi ölümsüzleştirdim

Galatasaray internet sitesinde toplantının soru yanıt bölümü yer almadı. (Sitedeki haberi okumak için tıklayın)

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.