Galatasaray’da Sanchez’den haber geldi, hakem belli oldu

Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Manchester United maçına çevrildi. Karşılaşmanın hakemi Jose Maria Sanchez oldu. Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez'in durumu belli oldu.

Spor 28 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Sakatlanan Davinson Sanchez, Galatasaray antrenmanına katılmadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasının beşinci hafta heyecanı yaşanacak. Galatasaray, A Grubu’nda İngiltere temsilcisi Manchester United’ı 29 Kasım saat 20.45’te konuk edecek. Sarı kırmızılılar için gruptan çıkmak için kritik önem taşıyan karşılaşmanın hakemi belli oldu.
Rams Park Stadı’ndaki karşılaşmada İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak. Sanchez’in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto yapacak. Mücadelenin Video Asistan Hakemi (VAR) Ricardo de Burgos, AVAR’ı ise Juan Martinez Munuera olacak.

Davinson Sanchez’den haber geldi

Cim Bom için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi savunma oyuncusu Davinson Sanchez ile haber geldi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre yapılan tetkikler sonrasında sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma tespit edilen Sanchez’in tedavisine başlandı. Arka adalede ikinci derecede zorlanmalar, oyuncudan oyuncuya değişmekle birlikte ortalama üç hafta sürüyor. Futbolcunun, tedavi sürecinde iğne ya da başka yöntemlerle forma giymesi ise sakatlık sürecini uzatabiliyor. Galatasaray’ın yaptığı antrenmana katılmayan Sanchez’in Manchester United karşılaşmasında oynaması zor gözüküyor.

Galatasaray Manchester United karşısında 'dalya' deme peşindeGalatasaray Manchester United karşısında ‘dalya’ deme peşinde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.