Hamza Hamzaoğlu: Süper Kupa oynanmasın

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu Süper Kupa'nın oynanmaması ve kupanın üçe bölünmesi yönünde görüş belirtti.

Spor 1 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Bir dönem Galatasaray’ın teknik direktörlük koltuğunda oturan ve takıma 2014-15 sezonu şampiyonluğunu kazandıran Hamza Hamzaoğlu 29 Aralık akşamı oynanamayan Süper Kupa maçıyla alakalı görüş belirtti.

Suudi yetkililerin üzerinde Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünün olduğu pankartlara ve silüetinin olduğu tişörtlere izin vermemesi sonrasın iki büyük kulübün maça çıkmama kararı dünyada gündem olmuştu. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın aldığı bu kararın üzerine Hamzaoğlu “Bence Süper kupa maçını hiç oynamasınlar. Aynı kupadan üç tane yaptırsınlar. Bu kupaları Anıtkabir’e, Fenerbahçe’ye ve Galatasaray’a versinler. Bu sezon üç Süper Kupa olsun. Hak eden üç yere de teslim edilsin isterim. Ayrıca bu kupalar kulüplerin Süper Kupa sayılarına da eklensin…” şeklinde açıklama yaptı.

Süper TürkiyeSüper Türkiye

Suudi Arabistan'daki Atatürk skandalının sebebi 4 milyon dolar paraymışSuudi Arabistan’daki Atatürk skandalının sebebi 4 milyon dolar paraymış

Spor dünyası tek vücut: Atatürk kazandıSpor dünyası tek vücut: Atatürk kazandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.