Hatayspor’da Volkan Demirel gitti, Özhan Pulat geldi

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel'le yolların ayrıldığını açıkladı. Demirel'in yerine teknik direktörlük görevine Özhan Pulat getirildi.

Spor 3 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Volkan Demirel, Hatayspor'dan ayrıldı.

6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen spor kulüplerinden biri olan Hatayspor, sezona Volkan Demirel yönetiminde başlamıştı. Akdeniz ekibi 2023-24 sezonuna çok iyi başlamış ancak daha sonra düşüşe geçmişti. Hatay son 5 Süper Lig maçının tamamını kaybetti ve 33 puanla 18. sırada küme düşme hattında kaldı.

Sezon içinde belli dönemlerde istifa etmeyi düşünen Volkan Demirel bu zorlu sürecin üstüne yönetime istifasını sundu. Hatayspor bu kez Demirel’in istifasını kabul etti. Kulüpten yapılan açıklamada “Teknik direktörümüz Volkan Demirel ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinden bu yana kulübümüz ve şehrimiz için hiç düşünmeden ve yorulmadan çalışan, takımımızın 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunda mücadele etmesi için depremden hemen sonra her türlü çalışmayı titizlikle yöneten Volkan Demirel hocamıza ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bundan sonraki kariyerlerinde sonsuz başarılar diliyoruz. Volkan Demirel her zaman şehrimizin ve kulübümüzün bir değeri olarak kalacaktır” dendi.

Volkan Demirel de “Hatayspor takımı olarak bu yıl her türlü imkan yaratmaya, küllerimizden doğmaya çalıştık. En büyük amacımız Hatay halkına moral ve umut olabilmekti. Ne yazık ki hayatta çabalarınız koşullar el verdiği sürece yeterli olabiliyor. Şahsım adına değerli Hatay halkına ve Hatayspor ailesine, ekibime, oyuncularıma ve emek veren tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Tüm kalbim ve dualarım sizinle” diyerek takımına veda etti.

Demirel Eylül 2022’de göreve geldiği Hatay’da 55 maça çıkıp 1.16 puan ortalaması tutturdu. 6 Şubat depremleri sonrası kulübü için elini taşın altına sokan Demirel verimli bir transfer dönemi geçirilmesini sağladı. Geçtiğimiz sezon Bertuğ Yıldırım’ın bonservis geliri getirmesini sağlayan futbol insanı bu sezon da Lamkel Ze’nin aynı katkıyı yapmasını sağladı. Hatay’ın orta sahada görev alan Fisayo Dele Bashiru’yu da bonservis geliri elde ederek göndermesi bekleniyor.

Özhan Pulat göreve geldi

Hatayspır’dan yapılan yazılı açıklamada, Özhan Pulat ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, “Kulübümüz teknik direktör Özhan Pulat ile 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunun sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Özhan hocamıza ve ekibine hoş geldin diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Ali Koç'tan zehir zemberek sözler: Fetö, tehdit, yalanAli Koç’tan zehir zemberek sözler: Fetö, tehdit, yalan

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.