İddia: Angelino’nun bonservisi için 5 maç kaldı

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, 5 maç daha oynaması halinde sol bek Angelino'nun bonservisini almak durumunda kalacak.

Spor 28 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Angelino'nun Galatasaray'a kalıcı transferine 5 maç kaldı.

Galatasaray’da sezon başından beri performansı en fazla tartışılan isimlerden biri Angelino. Sol bek oyuncusu RB Leipzig’den kiralık olarak kadroya katıldı. Hücum futboluna sağlayacağı potansiyel katkının yanında takım savunmasında yaratabileceği sıkıntılar tartışılan oyuncu, geçtiğimiz Bayern Münih maçında ilk 11’deki yerini genç Kazımcan Karataş’a kaptırdı. Özellikle öndeki 4’lünün de büyük bir hücum gücüne sahip olması, Sacha Boey’in de diğer kanattan hücuma hatrı sayılır katkı sağlamasıyla Angelino’nun kadrodaki yeri soru işareti olmaya başladı.

Ancak Galatasaray kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncunun bonservisini almaya çok yakın. Zira Sabah’ın haberine göre iki takım arasında yapılan anlaşmaya göre oyuncu 20 maça çıktığı takdirde Galatasaray bonservisi almak zorunda. Buna göre 1.5 milyon euro karşılığında kiralanan oyuncu için 6 milyon euro daha ödenecek. 26 yaşındaki futbolcu bu sezon şu ana kadar 15 maçta forma giydi, 1 gol atıp 1 de asist yaptı.

Galatasaray - Bayern Münih maçında ibreti alemlik bir karaborsa öyküsüGalatasaray – Bayern Münih maçında ibreti alemlik bir karaborsa öyküsü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.