Irina Shayk’ın yeni gözdesi, bir başka dünya yıldızı: Tom Brady

Geçmişte uzun yıllar Cristiano Ronaldo'yla ilişki yaşayan Rus model Irina Shayk'ın NFL efsanesi Tom Brady'yle ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Spor 26 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Shayk ve Brady ilişki yaşıyor.

37 yaşındaki Rus model Irina Shayk, NFL efsanesi ve Gisele Bündchen’in eski eşi Tom Brady’yle aşk yaşıyor. Ünlü aktör ve kızının babası Bradley Cooper ile süper yıldız Cristiano Ronaldo’nun eski sevgilisi Shayk NFL yıldızıyla yeni bir aşka yelken açtı.

2022’de Gisele Bündchen’den ayrılan Brady, Joe Nahmad ve Madison Headrick’in ünlüler geçidine sahne olan düğününe katılmıştı. Düğünde efsane isimle Shayk’ın birbirine yakın tavırları dikkat çekmiş ve yeni bir ilişkinin başladığının işareti olarak görülmüştü. Ancak Shayk ve menajerlik şirketi yaptıkları açıkalamalarda bunu yalanlamıştı.

Oysa onlar da insan…Oysa onlar da insan…

Son gelen haberlere göre 45 yaşındaki Brady ile 37 yaşındaki Shayk’ın ilişkileri belgelendi. Bir görgü tanığına göre Brady Shayk’ı Los Angeles’taki Hotel Bel-Air’dan alıp kendi evine götürdü. İkilinin ertesi gün 09.30’a kadar ortaya çıkmadığı ve ertesi gün Brady’nin Shayk’ı yeniden otele götürdüğü belirtildi. Ardından öğleden sonra Shayk’ı yeniden alan Brady ünlü modeli tekrar evine götürdü.

ABD merkezli TMZ’ye konuşan bir kaynağın Gisele Bündchen’in söz konusu ilişkiden memnun olmadığını belirtirken başka bir kaynak ilişkinin ciddi boyutlarda olmadığını yazdı.

Eski NFL yıldızı ölümle sonuçlanan trafik kazasında suçlu bulundu!Eski NFL yıldızı ölümle sonuçlanan trafik kazasında suçlu bulundu!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.