İşte Premier Lig bu.. Manchester United öldü öldü, dirildi

Manchester United, Wolverhampton deplasmanında son dakikalarına 3-1 önde girdiği maçta 90+5'te 3-3'e yakalandı. 90+7'de sahneye çıkan Kobbie Mainoo, Kırmızı Şeytanlar'a üç puanı getirdi.

Spor 2 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Manchester United üç puana son anlarda bulduğu golle ulaştı.

Premier Lig’de 22. hafta gece yapılan maçlarla tamamlandı. Haftanın son maçında Wolverhampton, Manchester United’ı konuk etti. Kamerun’un elenmesinden sonra İngiltere’ye dönen Andre Onana, Manchester United kalesini Altay Bayındır’dan devraldı.

Maça iyi başlayan ‘Kırmızı Şeytanlar oldu. 5’te Marcus Rashford, Hojlund’un pasında ceza sahasının dışından harika bir şutla Manchester Unitd’ı öne geçirdi. Golün asistini yapan Hojlund, 22’de konuk takımı 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla bitti.

Real Madrid lider oldu, Montella düş kırıklığına uğradıReal Madrid lider oldu, Montella düş kırıklığına uğradı

70’den sonrası tufan

Karşılaşmada 70. dakikadan sonrası tam bir heyecan fırtınası şeklinde geçti. 71’de Sarabia penaltıdan Wolverhampton’u umutlandırdı. Manchester United bu gole 75’de kornerden gelen topu kafayla ağlara yollayan Steve McTominay ile yanıt verdi. 85’te Kilman ile skoru 3-2’ye getiren ev sahibi 90+5’te geliştirdiği kontratakta Neto ile 3-3 beraberliği sağladı.

Ronaldo ve Messi'nin 'Son Dans'ı sakata geldi, Talisca kendini gösterdiRonaldo ve Messi’nin ‘Son Dans’ı sakata geldi, Talisca kendini gösterdi

Tribünlerin sevincini ise geçen ay Manchester United’da ayın oyuncusu seçilen Kobiee Mainoo kursaklarında bıraktı. 90+7’de şık çalımlarla ceza alanına giren futbolcu harika bir vuruşla ağları bulmayı başardı. Manchester United 4-3’lük skorla ligde iki maç aradan sonra galip geldi ve puanını 35 yaptı. Wolverhampton ise 29 puanda kaldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.