Itoudis: Fenerbahçe benim ailem

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın yollarını ayırdığı Yunan Koç Ertuğrul Özkök'le mesajlaştı. Özkök yazısında Itoudis'in Fenerbahçe'den "Ailem" olarak bahsettiğine vurgu yaptı.

Spor 14 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Itoudis Fenerbahçe'ye desteğini bırakmayacak.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nda bir dönem kapandı. 2022-23 sezonu başında göreve gelen Dimitris Itoudis’in görevine kötü gidişin ardından son verildi. Fenerbahçe Yunan koçla son yedi EuroLeague maçının altısını kaybetmiş, ligde de Beşiktaş ve Anadolu Efes’e üst üste iki maçta yenilmişti.

Yine de gitmesini bekleyenlerin sayısı çoğunlukta değildi. Ancak ayrılış sürecinde çıkan haberlere göre Itoudis son idmanda oyunculara “Monaco maçında yüksek ihtimalle ben olmayacağım” demişti.

Fenerbahçe Dimitris Itoudis’le yollarını ayırdıFenerbahçe Dimitris Itoudis’le yollarını ayırdı

10Haber.net yazarlarından Ertuğrul Özkök köşesinde Itoudis’in ayrılığını yazdı. Özkök kötü gidişatın düzeleceği umudunun olduğunu, Itoudis’in gitmesini beklemediğini ve karara üzüldüğünü belirtti.

Özkök Itoudis’le mesajlaşmasının sonunda Yunan koçun Fenerbahçe’ye desteği bırakmayacağını “Sevgili dostum şunu biliyorsun. Sahada iki sezonluk biletim var. Maçlara geleceğim ve Fenerbahçe’yi desteklemeye devam edeceğim. Fenerbahçe benim ‘Ailem’ sayılır (Ailem kelimesini Türkçe yazmış)” sözleriyle aktardı.

Fenerbahçe Basketbol aklı için vakit şapkayı öne koyma vaktiFenerbahçe Basketbol aklı için vakit şapkayı öne koyma vakti

Fenerbahçe’de Itoudis’in ayrılmasından sonra yeni koçun 2010-11 sezonunda sarı-lacivertli formayı da giyen Sarunaas Jasikevicius olması bekleniyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.