Kerem Aktürkoğlu’ndan Emirhan’a: Böyle bir diyalog yok

Süper Kupa maçının ardından Fenerbahçe U19 oyuncusu Emirhan Arkutcu maçtan önce Kerem Aktürkoğlu'nun topu taca atacaklarını söylediğini belirtti. Emirhan'ın "Bizi kandırdılar" sözlerine Kerem'den yanıt geldi.

Spor 10 Nisan 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Süper Kupa'da yaşananlarla alakalı açıklama geldi.

Süper Kupa’nın üzerinden üç gün geçti, araya bayram girdi, ancak polemikler bitmek bilmedi. Fenerbahçe maça U19 takımıyla çıktı. Galatasaray 54. saniyede Mauro Icardi’nin golüyle öne geçti. Santradan önce Fenerbahçe sahadan çekildi ve maç tatil edildi.

Maçın ardından Fenerbahçe U19 oyuncusu Emirhan Arkutcu’nun Kerem Aktürkoğlu ile konuştuklarını açıklaması gündem oldu. Emirhan’ın iddiasına göre Kerem “Topu taca atacağız, ne olacaksa olsun” dedi. Bunun üzerine Galatasaray atak yapıp golü atınca Emirhan da “Bizi kandırdılar” dedi.

Kerem, Emirhan’ın “Bizi kandırdılar” açıklamasına yanıt verdi. Milliyet’e konuşan milli futbolcu “Böyle bir diyalog yok. Ben kardeşimize ‘Hoş geldiniz’ dedim. ‘Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok’ ifadelerini kullandım. Bu konuşma sırasında Fenerbahçeli kardeşimiz başka yöne bakıyordu” diye konuştu.

Okan Buruk Süper Kupa'da topu neden dışarı atmadıklarını açıkladı: Yazı turayı almak istedik çünkü...Okan Buruk Süper Kupa’da topu neden dışarı atmadıklarını açıkladı: Yazı turayı almak istedik çünkü…

Süper Kupa'nın disiplin sevkleri açıklandıSüper Kupa’nın disiplin sevkleri açıklandı

Yarıda kalan Süper Kupa maçı tarihe geçtiYarıda kalan Süper Kupa maçı tarihe geçti

Avrupa basını Fenerbahçe'yi konuştu: 'Süper Kupa tam bir komediye dönüştü'Avrupa basını Fenerbahçe’yi konuştu: ‘Süper Kupa tam bir komediye dönüştü’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.