Kuntz milli takım için reçete yazdı: Vargas’ın erkek kardeşi

TFF'nin sponsorluk anlaşmasını duyurduğu basın toplantısına katılan A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, esprili bir şekilde Melissa Vargas'ın futbol oynayan bir kardeşi olup olmadığını sorarak voleybolcuyu övdü.

Spor 5 Eylül 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kuntz'dan milli takıma Vargas önerisi.

Türkiye Futbol Fedrasyonu, kripto para borsası markalarından BtcTürk ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmayla beraber BtcTürk Türkiye Milli Futbol Takımlarının ana sponsoru oldu. 3 yıldır yapılan işbirliğinin 4 seneliğine uzatıldığı imza töreni sonrası taraflar basına demeç verdiler. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve A Milli Takım antrenörü Stefan Kuntz da söz alırken iki isim de Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları’nı tebrik ettiler.

Kuntz, yakalanan başarıda güven olgusunun önemine vurgu yaparken, “Güven konusu otomatik olarak Kadın Voleybol Milli Takımı’na geliyor. Yıllardır bir yabancı meslektaşım görev başında. Bundan önce de yabancı teknik direktörleri vardı. Büyük bir başarı yakaladılar. Dolayısıyla yabancı hocalara güven duyulabileceğini düşünüyorum.”  dedi. Kuntz ayrıca finalde 41 sayı atarak turnuvanın en değerli oyuncusu olan Melissa Vargas’a da övgüler dizerken “”Necla ile Melissa Vargas’a ‘Futbol oynayan bir kız kardeşi var mı?’ diye sormamız gerek. Belki erkek kardeşi de vardır. Özellikle hücumda oynayacak bir kardeşi Avrupa Şampiyonası’nda şansımızı yükseltir.” dedi.

Sultanlar'ın uçağı bayram havasında indi ama hikayemiz bitmedi: Yeni hedef ParisSultanlar’ın uçağı bayram havasında indi ama hikayemiz bitmedi: Yeni hedef Paris

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.