Lazio ikinciliği sağlama aldı, Juventus fırsat tepti

Serie A’da haftanın son maçında Lazio, evinde ağırladığı Juventus’u 2-1 mağlup etti ve ikinci yarışında en yakın rakibi Milan’la arasındaki puan farkını 5’e çıkardı.

Spor 9 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Lazio ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı

İtalya Serie A’da haftanın perdesi Roma’da kapandı. Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren takımlardan Lazio ve Juventus, Roma Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi.

İlk yarının son anları büyük çekişmeye sahne olurken üst üste goller maçın seyrini değiştirdi. 38. dakikada Sergei Milinkovic-Savic’in golüyle öne geçen Lazio’nun sevinci 4 dakika sürdü. 42’de Adrien Rabiot skoru eşitleyen golü attı ve soyunma odasına bu skorla gidildi. Leonardo Bonucci, Alex Sandro ve Manuel Locatelli ilk yarının son 5 dakikası içinde birer sarı kart gördü.

Napoli şampiyonluk yoluna geri döndü, Inter yine kayıpNapoli şampiyonluk yoluna geri döndü, Inter yine kayıp

Ev sahibi, ikinci yarının ilk 10 dakikası bitmeden üstünlük golünü buldu. Matteo Zaccagni, Luis Alberto’nun asistinde topu ağlara gönderdi ve 53. dakikada Lazio tekrar öne geçti. Maç bu skorla tamamlandı ve Lazio sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Lazio, puanını 58’e yükselterek ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Juventus ise hem Atalanta hem Milan hem Inter’in puan kaybettiği haftada yenilerek rakiplerine yaklaşma şansını tepti ve 44 puanla 7. sırada kaldı.

‘4’ bir yanda farklı hikaye‘4’ bir yanda farklı hikaye

Serie A’da günün diğer sonuçları:

Fiorentina –  Spezia 1-1

Sampdoria – Cremonese 2-3

Atalanta -Bologna 0-2

Torino – Roma 0-1

Verona – Sassuolo 2-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.