Şenol Güneş: En iyi aydınlanma aracı güneştir

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Antalyaspor maçı için yapılan antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Spor 3 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Güneş'ten takımına övgü dolu, hedefler konusunda temkinli açıklamalar.

Galatasaray karşısında üstün bir oyunla 3-1 kazanan Beşiktaş, Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Şampiyonluk yarışını arkadan takip eden siyah-beyazlılarda Şenol Güneş idmanda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Güneş, kamuoyunda takımının oyununun hayranlıkla izlendiğini vurguladı ve şunları söyledi: “En iyi aydınlanma aracı güneştir, bedavadır, aynı zamanda da etkilidir. Faydalanmasını bilmek lazım. Beşiktaş’ı seven herkes mutlu. Kamuoyunda herkesin oyunu hayranlıkla izlediğini gözlemliyorum. Bunlar güzel şeyler. Bunu yaptığımızda iyi takım olduğumuzu göstereceğiz. Başlangıca göre daha iyi durumdayız. Omar Colley ve Salih Uçan’ın hafif ağrıları var. Durumlarını takip edeceğiz.”

Gedson’un bonservisi, Redmond’ın kalma durumu, transfer edilecek oyuncu sayısı: Kazancı açıkladıGedson’un bonservisi, Redmond’ın kalma durumu, transfer edilecek oyuncu sayısı: Kazancı açıkladı

Güneş, sezon devam ederken yaşanan gelişmelerin ligin seyrini etkilediğini ifade etti. Antalyaspor maçında yaklaşık 15 gün maç yapmayacak Beşiktaş’ta Güneş, oyuncularına 3-4 gün izin verecek.

Azerbaycan’da yardım maçı

Güneş, bu süreçte 13 Mayıs Cumartesi günü Azerbaycan’da oynanacak hazırlık maçına da dikkat çekti. Beşiktaş, Tevfik Behramov Stadyumu’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmada Sabah FC ile karşılaşacak ve deprem bölgesine yardım niteliğinde bir maç oynayacak.

“Hayal satmam”

Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı ikili averajı almalarına aralarında fark olduğunu vurgulayan Güneş, “Onlara şu an bakmıyorum. Hayal satmam. Arzum Beşiktaş’ın şampiyon olması. Şampiyonluk dışında sonucu başarı kabul etmiyoruz. Büyük takımlar her zaman ayakta kalmasını bilmeli. Sorunları olduğu zaman daha çok kenetlenmeli.” şeklinde görüş belirtti. Geldiği günden beri son derece formda olan Aboubakar’ı da öven Güneş, oyuncusunun ait olma duygusuyla beraber takım içindeki enerjiyi yükselttiğini açıkladı.

“Gidiyorsa bedelini ödemeli”

Güneş, bekleneni veremeyen ve sakatlığı nedeniyle ülkesine dönüp sezonu kapatan Dele Alli hakkında da sitem dolu konuştu ve şunları söyledi: “Elimizdeki oyuncuları kazanmaya çalışıyoruz. Dele Alli sakat olduğu için gitti. Ameliyat oldu ve gelmedi. Büyük takımda bir oyuncunun katkısı yok ve gidiyorsa bunun bedelini futbolcu ödemeli. İyi oynayan ve takıma yararlı oyuncuların kalmasını istiyoruz. Anlaşması biten oyuncularla da konuşacağız.”

Dele Alli masasında yok yok! Nitrat oksit, tekila, şarapDele Alli masasında yok yok! Nitrat oksit, tekila, şarap

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.