Süper Lig’de ikinci yarının en kötüsü Trabzonspor

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ligin ikinci yarısında en kötü performans gösteren takım oldu. 300 hafta sonra üst üste dört kez yenildi. Üçüncülük koltuğunu Beşiktaş'a kaptırdı.

Spor 5 Şubat 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Abdullah Avcı'nın ikinci Trabzonspor macerası iyi gitmiyor.

Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Trabzonspor’un galibiyet hasreti beş maça çıktı. En son 2015-2016 sezonunun 5 ile 8. haftaları aralığında üstü üste dört maç yenilen bordo-mavililer Beşiktaş mağlubiyetiyle 300 hafta sonra aynı kötü istatistiği tekrarladı.

Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyetle üçüncülük koltuğunu da rakibine kaptıran Karadeniz ekibi dördüncü sıraya geriledi. Ayrıca maç öncesi birbirlerine karşı 37’şer galibiyetleri bulunan iki takımdan Beşiktaş aldığı üç puanla üstünlüğü ele geçirmiş oldu.

Semih Kılıçsoy parlıyor, Kartal Trabzospor'u avlıyorSemih Kılıçsoy parlıyor, Kartal Trabzospor’u avlıyor

Süper Lig’in ikinci yarısında beş hafta geride kalırken aldığı bir beraberlikle sadece bir puan toplayabilen Abdullah Avcı’nın takımı ikinci yarı puan durumuna bakıldığında son sırada yer alıyor.

Trabzon yerel basını faturayı maçın hakemlerine kesti.

Yerel basın hakeme tepkili

Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler ise maçın hakemi Arda Kardeşler ile VAR hakemlerine tepki içeren başlıkları manşetlere taşıdı. Başlıklar şu şekilde…

Kuzey Ekspres: Kardeşler’in dayanışması

Taka: Futbolun katilleri

Karadeniz: Hakemler kılıçtan geçirdi

Sonnokta: Kardeşler ve VAR Trabzon’u katlettiler

Günebakış: Var’ınız da adaletiniz de batsın

İstatistiklerden daha iyi maçtıİstatistiklerden daha iyi maçtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.