Lillian Thuram’dan oğlu Marcus’a Juventus tokadı

Juventus'un efsane futbolcularından Lillian Thuram, Inter'le şampiyonluk kutlayan oğlu Marcus Thuram'ın "Juventus'u sevmeyen zıplasın" tezahüratında zıpladığını görünce tokat attı.

Spor 21 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Lillian'dan oğlu Marcus'a şakayla karışık tokat.

Serie A’da Hakan Çalhanoğlu’nun da formasını giyen ekip Inter 20. kez şampiyon oldu. İkinci yıldızı takan Inter takımı bu şampiyonluğu kutladı. Söz konusu kutlama ligin 37. haftasında oynanan Lazio maçı ardından stadyumda gerçekleşti.

Kutlamalarda sezona damga vuran isimlerden 26 yaşındaki Fransız futbolcu Marcus Thuram da yer aldı. Thuram bu sezon Serie A’da çıktığı 34 karşılaşmada 13 gol atıp 13 asist yapmış ve takımının baskın bir performansla şampiyonluğa yürümesini sağlamıştı. Inter’deki ilk sezonunda hem Süper Kupa hem de lig şampiyonluğuna uzanan oyuncu taraftar önünde gerçekleştirilen kutlamalarda efsane futbolcu olan babası Lillian Thuram’la yer aldı.

Fenerbahçe'de ikisi futbolcu toplam beş kişi ifadeye çağrıldıFenerbahçe’de ikisi futbolcu toplam beş kişi ifadeye çağrıldı

Thuram 2001 ve 2006 yılları arasında Juventus forması giymiş ve bu süreçte bir İtalya Süper Kupası iki de Serie A şampiyonluğu yaşamıştı. Daha sonra kazandığı iki şampiyonluk şike soruşturması sonrası elinden alınan Juventus’ta Thuram 2006 yılında takımdan ayrılmıştı. Efsane futbolcunun oğlu Marcus, Inter’in şampiyonluk kutlamasında Milano ekibi taraftarının “Juventus’u sevmeyen zıplasın” tezahüratında zıplaması sonucu şakayla karışık tepki verdi. Lillian oğlunun kafasına tokat attı. Bu komik anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Lillian Thuram Fransa’yla Avrupa şampiyonluğu ve Dünya Kupası zaferleri de yaşadığı görkemli bir kariyeri geride bırakmıştı. Monaco ve Parma gibi döneminin kıtada söz sahibi takımlarında da forma giyen isim Juventus’un ardından iki sezon Barcelona forması giydikten sonra futbolculuk kariyerine son vermişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.