Maça yıldırım düştü: Bir futbolcu öldü

Endonezya'nın Bandung kentindeki bir futbol müsabakası sırasında futbolcunun üzerine yıldırım düştü. 34 yaşındaki Septian Raharaja olayda hayatını kaybetti.

Spor 12 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Endonezya'daki maça yıldırım düşmesi böyle görüntülendi.

Endonezya’nın Bandung şehrindeki Siliwangi Stadı’nda oynanan bir futbol maçında üstüne yıldırım düşen futbolcu hayatını kaybetti.

Olay Bandung City ile FBI Subang arasında oynanan dostluk maçında yaşandı. Kaydedilen görüntülerde yıldırım düşen Raharaja’nın yere düştüğü ve ayağa kalkamadığı görüldü. Futbolcu yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Sahalarda yıldırım düşmesi sonucunda daha önce de hayatını kaybeden futbolcular oldu. 1998 ekim ayında Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde yıldırım düşmesiyle 11 kişi hayatını kaybetti. Geçen mart ayında Kenya’nın batısındaki Manyansi-Gianchore maçında yıldırım düşmesi sonucunda iki takımdan birer futbolcu yaşamını yitirdi, iki futbolcu da yaralandı.

En büyük rekora hazırlanıyordu: Dünya rekortmeni maratoncu 24 yaşında öldüEn büyük rekora hazırlanıyordu: Dünya rekortmeni maratoncu 24 yaşında öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.