Manchester City’den seri sonu! Liverpool puanı kaptı

Kendi sahasında 23 maçtır kazanan Manchester City kendi sahasında Liverpool ile 1-1 berabere kaldı. Haaland, 48 maçta 50 gole ulaşarak tarihe geçti. Arsenal, 89. dakikada bulduğu golle liderliğe yükseldi.

Spor 25 Kasım 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Premier Lig’de Manchester City, sahasında Liverpool ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Erling Haaland’ın 27. dakikada attığı golle ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Liverpool, 80. dakikada Trent Alexander-Arnold ile beraberliği yakaladı.

Kalan bölümde başka gol olmayınca iki takım sahadan birer puanla ayrıldı. Bu beraberliğin ardından Manchester City puanını 29’a, Liverpool da 28’e çıkardı. Manchester ekibinin Premier Lig’de sahasındaki 23 maçlık galibiyet serisi sona ererken, Norveçli yıldız futbolcu Haaland ligde 50 gole en az maçta (48) ulaşan futbolcu oldu.

Arsenal 89’da liderliği kaptı

İki önemli rakibinin berabere kalarak puan kaybetmesi sonrası Arsenal’e liderlik şansı doğdu. Deplasmanda Brentford’a konuk olan Londra ekibi. Gtech Community Stadyumu’ndaki karşılaşmada çok zorlandı. 89. dakikada Kai Havertz’in kafasından gelen gol Arsenal’e 1-0’lık üstünlüğü ve 30 puanla liderliği getirdi. Brentford ise16 puanda kaldı.

Mertens ve Icardi coşuyor, Galatasaray gözdağı veriyorMertens ve Icardi coşuyor, Galatasaray gözdağı veriyor

Premier Lig’de alınan diğer sonuçlar şöyle…

Luton -Crystal Palace 2-1

Burnley -West Ham United 1-2

Nottingham Forrest – Brighton 2-3

Sheffield United – Bournemouth 1-3

Newcastle United – Chelsea 4-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.