Mauro Icardi’den duygusal yıldönümü paylaşımı

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kulübe transfer oluşunun ikinci yıldönümünde duygu dolu bir paylaşımda bulundu. Sakatlığı bulunan Arjantinli futbolcu taraftarlarına seslenerek teşekkür etti.

Spor 7 Eylül 2024
Mauro Icardi iki yıl önce bugün İstanbul'a ayak basmıştı.

Forma giydiği iki yılda Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, Cim-bom’a transfer oluşunun ikinci yıldönümünü unutmadı. Galatasaray’a iki yıl önce bugün adım atan Icardi, sosyal medya hesabı üzerinden bu konuya ilişkin bir yazı paylaştı. Golcü oyuncunun paylaşımında ayrıldığı eşi Wanda Nara’yla birlikte olan pozlarına yer vermesi dikkat çekti. İşte Icardi’nin kaleminden dökülenler:

“7 Eylül 2022…

İki yıl önce, zorluklar ve belirsizliklerle, aynı zamanda umut ve hayallerle dolu yeni bir maceraya başladık. Bugün geriye baktığımda başardığımız şeyleri görüyorum ve büyük bir minnettarlık hissetmekten kendimi alamıyorum. Hepinizin desteği olmasaydı bu yolculuk aynı olmazdı.

Her çaba, her teşvik sözcüğü ve her küçük jest bizim bu noktaya gelmemizi mümkün kıldı. Sadece hedeflerimize ulaşmakla kalmadık, aynı zamanda bir takım ve birey olarak da büyüdük. Bu nedenle bu yolculuğun bir parçası olan herkese en derin teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizler bu başarının temel dayanak noktaları oldunuz.

Gelecek hala belirsiz ama sizin gibi insanlar yanımda oldukça gelecek her türlü zorluğun altından kalkabileceğimi biliyorum. Bağlılığınız ve tüm çabanız için yürekten teşekkürler.

İki yıldır Galatasaray isimli bu büyük ailenin bir parçasıyım ve bu duyguyu sonsuza kadar dünyanın her köşesine taşıyıp temsil edeceğim. Böylece küçük ve büyük ‘Aslanlar’ Türkiye’nin en iyi takımıyla gurur duyacaklar.

Gerisi tarih…

Çok teşekkürler Galatasaray”

Sarı-kırmızılı formayı 79 maçta terleten Icardi 56 gol atıp 21 de asist yaptı. Arjantinli golcü ayrıca bir kez gol kralı olduğu Galatasaray’da iki Süper Lig ve bir Süper Kupa sevinci yaşadı.

Galatasaray'ın eski yöneticisi savcılığa gitti: İşte karaborsa bilette tüm iddialarGalatasaray’ın eski yöneticisi savcılığa gitti: İşte karaborsa bilette tüm iddialar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.