Mbappe isyan etti: Burası Kylian Saint-Germain değil!

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, kulüp tarafından 2023-24 kombine satışları için hazırlanan reklam filminde kendisine haber verilmeden görüntülerinin kullanılmasına sert tepki gösterdi.

Spor 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kylian Mabappe, PSG'nin kendisine haber vermeden görüntülerini kullanmasına kızdı.

Gerek Fransa’nın gerekse dünya futbolunun yükselen yıldızı Kylian Mbappe, kendisine has kişiliği, doğru bildiğinden şaşmaması ile biliniyor. Dünya Kupası’nda ceza yemesine karşın alkol reklamlı tabelanın önünde poz vermeyi reddeden 24 yaşındaki yıldız bu kez kulübü Paris Saint Germain ile ters düştü.

Messi'yi de yuhalarlar!Messi’yi de yuhalarlar!

PSG, 2023-2024 sezonu kombineleri için hazırladığı reklam filminde Kylian Mbappe’nin görüntülerine yer verdi.

Videonun yayınlanmasından sonra Kylian Mbappe, sert bir açıklama yayınlayarak PSG’yi suçladı. Kulübün hazırladığı reklam filminde kendisini gördüğü zaman şaşırdığını belirten Mbappe, “Bu konuda bilgilendirilmedim. Bana söylenmesi gerekirdi. Bireysel imaj haklarım için mücadele etmeyi sürdürüyorum. PSG büyük bir kulüp ve aile ama burası Kylian Saint-Germain değil” dedi. PSG ile sözleşmesi 30 Haziran 2025’e kadar sürecek Fransız futbolcu, bu sezon forma giydiği 34 maçta 31 gol attı, 8 asist yaptı. Mbappe, birçokları tarafından şu anda dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösteriliyor.

Messi-PSG ayrılığı kapıdaMessi-PSG ayrılığı kapıda

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.