Melissa Vargas resmen Malatyalı oldu

Filenin Sultanları'nın yakaladığı başarılarda büyük payı olan yıldız voleybolcu Melissa Vargas'a Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından fahri hemşehrilik beratı verilmesi kararı alındı.

Spor 15 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Melissa Vargas resmen Malatyalı oldu.

Melissa Vargas, 2018’de transfer olduğu Fenerbahçe’de 5 sezon geçirdikten sonra Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı formasını da sırtına geçirdi. Küba asıllı yıldız voleybolcu 2023 yazı boyunca yaptıklarıyla Filenin Sultanları’nın yakaladığı tarihi başarılarda önemli rol oynadı. Milletler Ligi şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu gelirken Vargas, iki turnuvada da en değerli oyuncu oldu.

Dört partinin ortak kararıyla: Ebrar Karakurt ismi sokağa verilmeyecekDört partinin ortak kararıyla: Ebrar Karakurt ismi sokağa verilmeyecek

Kendisine “Malatyalıyım” diyen Vargas, resmi olarak bu statüye erişti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Vargas’a fahri hemşehrilik beratı verilmesi kararı alındı. Bir kişiye belirli bir şehre olan katkıları veya hizmetleri nedeniyle o şehrin onursal vatandaşı olarak kabul edildiğini göstermek adına verilen fahri hemşerilikle beraber Melissa artık resmi olarak Malatyalı.

Ana muhalefet takımıAna muhalefet takımı

Türkiye’de forma giydiği takım Fenerbahçe’de 44 numaralı formayı terleten Vargas’ın kendisine Malatyalı titrini uygun görmesinin ana nedeniyse Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın aslen Malatyalı olması.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.