Melissa Vargas resmen Çin’de

Geçen sezonun sonunu Fenerbahçe’de geçiren ve Filenin Sultanları’yla beraber yaz boyunca başarıdan başarıya koşan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’la 3 senelik sözleşme imzaladı.

Spor 21 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Melissa Vargas Çin'e transfer oldu.

Türkiye Kadın Voleybol Takımı geçtiğimiz yaz Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonası kupalarını kaldırdı. Bu kupalar kalkarken en değerli oyuncu seçilen isim aynıydı. Melissa Vargas yaza damga vurdu. Millilerin 2024 Paris Olimpiyat Oyunları vizesi almasına da büyük katkı sunan Vargas’ın kulüp kariyeri şekillendi. Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamaya göre Vargas 2025-26 sezonuna kadar Tianjin Bohai Bank forması giyecek.

Vargas geçen sezon da aynı takımda forma giymiş, ocak ayında sezonu şampiyonlukla tamamladıktan sonra 4 sezon üst üste formasını giydiği Fenerbahçe’ye 5. sezonu için dönmüştü. Çin Ligi bu sezon 6 Şubat’ta bitecek. Sultanlar Ligi’nde transfer dönemi 31 Ocak’ta sona erecek. Vargas’ın finale kadar gitmesi halinde Fenerbahçe’ye dönüp dönmeyeceği muallaktı. Sarı-lacivertliler geçtiğimiz transfer döneminde kadrosuna yeni koç Lavarini’nin de milli takımda çalıştırdığı Magdalena Stysiak’ı katmıştı.

Boskovic - Stysiak düello etti, Eczacıbaşı, Fenerbahçe'yi devirdiBoskovic – Stysiak düello etti, Eczacıbaşı, Fenerbahçe’yi devirdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.