Miguel Crespo imzayı attı

Fenerbahçe, sezon sonunda kontratı sona erecek Portekizli oyuncu Miguel Crespo'nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Spor 3 Ekim 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe, Crespo'dan yararlanmaya devam edecek.

Fenerbahçe, sezon başında başka kulüplerle görüşen ancak anlaşma sağlayamayan Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl uzattı. Portekizli futbolcunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyordu. Yapılan anlaşmayla oyuncunun ocak ayında bir başka kulübe bedelsiz olarak gitmesinin önü alındı.

Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin çağrısına yanıt verdi: Mehmet Büyükekşi...Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin çağrısına yanıt verdi: Mehmet Büyükekşi…

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şöyle denildi: “Kulübümüz, 2021 yılından bu yana formamızı giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek. Miguel Crespo’ya hedeflerimiz doğrultusunda çubuklu formamız ile nice başarılar diliyoruz.”

Kapıdan döndüler, Konferans Ligi'nde üç puan aldılar: Miguel Crespo ve Michy BatshuayiKapıdan döndüler, Konferans Ligi’nde üç puan aldılar: Miguel Crespo ve Michy Batshuayi

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco hazır bulundu. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki futbolcu, “Benim ve ailem için çok özel bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile tekrar birlikte olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan dolayı çok muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim” dedi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.