Milli Takım kadrosunda sakatlık güncellemesi

Umut Nayir sakatlığı nedeniyle A Milli Takımın Ermenistan ve Japonya ile oynayacağı maçlar için açıklanan aday kadrosundan çıkarılırken yerine Halil Dervişoğlu eklendi.

Spor 6 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Milli Takım'da sakatlık değişimi.

A Milli Takım önümüzdeki milli arada 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında Ermenistan’la karşılaşacak. Milliler daha sonra Japonya ile bir hazırlık maçı oynayacak. Bu iki maçın aday kadrosu geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Söz konusu kadroda forvet mevkisi için davet edilen isimler arasında Fenerbahçe forması giyen Umut Nayir de vardı. Nayir, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Umut yerine kadroya dahil edilen isim Galatasaray forması giyen golcü futbolcu Halil Dervişoğlu oldu.

Kadrosunu bildirmeyen kalmasın! İşte dünün transfer trafiğiKadrosunu bildirmeyen kalmasın! İşte dünün transfer trafiği

 

İşte A Milli Takımın güncel aday kadrosu:

KALECİLER: Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

DEFANS: Onur Bulut, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ozan Kabak, Kazımcan Karataş, Mert Müldür

ORTA SAHA/FORVET: Cengiz Ünder, Yusuf Sarı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Salih Uçan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Halil Dervişoğlu

Milliler 8 Eylül Cuma saat 21.45’te Ermenistan’la kozlarını paylaşacak. Takım, 10 Eylül Pazar 15.00’te ise Eskişehir’den Hollanda’ya geçecek. Türkiye, 12 Eylül Salı günü Japonya ile Türkiye saati ile 15.20’de Japonya ile özel maçta karşılaşacak.

Caner Erkin Eyüp'te şovuna devam ediyorCaner Erkin Eyüp’te şovuna devam ediyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.