NBA’de All-Star Cumartesi şovunun katılımcıları açıklandı

NBA All-Star Cumartesi akşamında yapılacak şovlarda yer alacak isimler resmi olarak açıklandı. Üçlük yarışmasının son şampiyonu Damian Lillard ve smaç yarışmasının son şampiyonu Mac McClung yine kadroda yer aldılar.

Spor 10 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
NBA'de All-tar mesaisinin cumartesi katılımcıları açıklandı.

NBA’de All-Star hafta sonu heyecanı her geçen gün yaklaşıyor. Büyük heyecana sayılı günler kala Indianapolis’te sahne alacak yıldızlar da belli oluyor. Cumartesi akşamı gerçekleşecek yetenek yarışması, üç sayı yarışması, smaç yarışması gibi etkinliklerde yer alacak yıldızlar belli oldu.

17 Şubat’ı 18 Şubat’a bağlayan gece yapılacak etkinliklerin ilki yetenek yarışması olacak. Burada ev sahibi ekibi Indiana’nın takımı Pacers’ı temsilen Tyrese Halliburton, Bennedict Mathurin ve Myles Turner yarışacaklar. NBA draftlarının ilk sırasında seçilme özelliği taşıyan oyuncular “Top picks” adlı takımı oluşturacaklar. Bu isimler Paolo Banchero, Anthony Edwards ve Victor Wembanyama olacak. Üç All-Star oyuncusunun oluşturacağı üçüncü ve son takımda Scottie Barnes, Tyrese Maxey ve Trae Young yer alacak.

NBA cumartesi akşamı All-Star'da teknoloji devrimi yapacakNBA cumartesi akşamı All-Star’da teknoloji devrimi yapacak

Gecenin ikinci etkinliği üç sayı yarışmasında Malik Beasley (Bucks), Jalen Brunson (Knicks), Tyrese Haliburton (Pacers), Damian Lillard (Bucks, son şampiyon), Lauri Markkanen (Jazz), Donovan Mitchell (Cavaliers), Karl-Anthony Towns (Timberwolves), Trae Young (Hawks) mücadele edecekler. Bu yarışın üstüne tarihte ilk defa bir kadın ve bir erkek sporcu üç sayı yarışması yapacaklar. Stephen Curry ve Sabrina Ionescu bire bir olarak kozlarını paylaşacaklar.

NBA All-Star'da bir ilk: Üçlük yarışmasında Curry ve Ionescu karşı karşıyaNBA All-Star’da bir ilk: Üçlük yarışmasında Curry ve Ionescu karşı karşıya

Gecenin son ve All-Star Cumartesi gecesinin geleneksel olarak en beklenen etkinliği smaç yarışmasındaysa yine dört kişi sahne alacak. Bunlar Jaylen Brown (Celtics), Jaime Jaquez Jr. (Heat), Mac McClung (G League, Osceola Magic, son şampiyon), Jacob Toppin (Knicks) olacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.