NBA’de Knicks ve Raptors takas yaptı, Pistons fırsatı değerlendirdi

NBA'de New York Knicks, Toronto Raptors'tan OG Anunoby'yi kadrosuna katarken karşılığında RJ Barrett ve Immanuel Quickley'yi Kanada ekibine yolladı. Takas gününde Pistons, Raptors'ı yenerek mağlubiyet serisine son verdi.

Spor 31 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Detroit, takas gecesinde Toronto'nun zaafını değerlendirdi.

NBA’de çarpıcı sezon ortası takaslarından ilki gerçekleşti. Doğu Konferansı’nın iki ekibi New York Knicks ve Toronto Raptors anlaştı. Knicks ligin en iyi savunmacılarından biri olarak dikkat çeken OG Anunoby’yi Raptors’tan kadrosuna kattı. New York ekibi karşılığında RJ Barrett, Immanuel Quickley ve 2024 ikinci tur draft hakkını Toronto’ya verdi. Takasta Precious Achiuwa ve Malachi Flynn gibi isimler de Knicks’in yolunu tuttu.

Takasın gerçekleşmesinden birkaç saat sonra 28 maçtır kaybeden Detroit sahasında Raptors’ı ağırladı. Raptors doğal olarak OG Anunoby ve yeni transferlerinden yoksun olarak maça çıktı. Bu durumu fırsata çeviren Pistons sahadan 129-127 mağlup ayrıldı ve olumsuz anlamda rekor niteliği taşıyan mağlubiyet serilerine son verdi. Raptors da 32. maçında 20. kez yenildi. Detroit 32. maçında yalnızca üçüncü galibiyetini aldı.

Alperen Şengün Rockets'a Türkçeyi öğretiyorAlperen Şengün Rockets’a Türkçeyi öğretiyor

Gecenin bir diğer maçında takasın diğer tarafı New York Knicks ise Indiana Pacers’a 140-126 mağlup oldu. Pacers’da Myles Turner 28 sayı, sekiz ribaunt, Tyrese Halliburton 22 sayı, 23 asistle olağanüstü oynadı. Knicks’te Donte Divincenzo’nun 38 sayıyla kariyer gecesi yaşaması yeterli olmadı.

Kralı doğum gününde üzdüler

LeBron James’in 39. yaş gününde Los Angeles Lakers Minnesota Timberwolves’a konuk oldu. Batı Konferansı lideri sahadan 108-106 galip ayrıldı. Maçın sonunda LeBron’un attığı şutun iki sayılık mı yoksa üç sayılık mı olduğu yönündeki tartışma gündem oldu. James’in şutu üçlük sayılsaydı skor maç sonunda eşitlenecek, Lakers taktik faul yapmak durumunda kalmayacak ve karşılaşmayı uzatmaya taşıma şansı elde edecekti. Wolves’ta Anthony Edwards 31 sayı atarken Naz Reid 21 sayıyla oynadı. Lakers’ta Anthony Davis’in 33 sayı, 17 ribaunt, sekiz asist, dört top çalma ve iki bloku yetersiz kaldı.

NBA’de gecenin diğer sonuçları:

Utah Jazz – Miami Heat 117-109

Chicago Bulls – Philadelphia 76ers 105-92

Golden State Warriors – Dallas Mavericks 122-132

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.