Nicolo Zaniolo ile Galatasaray arasında soğuk savaş

Atalanta ve Fiorentina'nın istediği Galatasaraylı Nicolo Zaniolo, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan'ın babasıyla bir araya geldiği fotoğraf hariç sarı kırmızılılarla ilgili tüm paylaşımları sildi. Yönetime göre bu taktik.

Spor 29 Haziran 2024
Zaniolo, Muhammed Emin Özkan'ın babasıyla olan paylaşımına dokunmadı.

Galatasaray’ın geçen sezon Aston Villa’ya kiralık gönderdiği, İngiliz kulübün satın alma opsiyonunu kullanmadığı Nicolo Zaniolo’nun Sarı-kırmızılı takımdan ayrılması gündemde. İtalya’dan iki takım Atalanta ve Firorentina’nın Zaniolo’yu kadrosuna katlak istedikleri biliniyor.

Corriere dello Sport’un haberine göre Atalanta’nın Zaniolo için Galatasaray’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı ancak teklifte zorunlu satın alma maddesi yer almadığı için Galatasaray’ın buna sıcak bakmadığı belirtildi. Haberde Fiorentina’nın Zaniolo için daha istekli olduğu ve zorunlu satın alma maddesinin yer aldığı bir kiralama teklifi yapacağı ifade edildi.

Nicolo Zaniolo: Hata yaptım, inkâr edememNicolo Zaniolo: Hata yaptım, inkâr edemem

Pazarlıklar sürerken İtalyan futbolcudan flaş bir hamle geldi. 24 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ile ilgili yaptığı tüm paylaşımları kaldırdı. Zaniolo yalnızca 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Muhammed Emin Özkan’ın babasıyla bir araya geldiği paylaşıma dokunmadı.

Zaniolo’nun Galatasaray’dan ayrılmak istediği biliniyor.

Galatasaraylı taraftarlar, Zaniolo’nun paylaşımlarını silmesine büyük tepki gösterdi. Yönetime göreyse bu hareket sarı kırmızılıların elini pazarlıkta zayıflatmak için yapıldı. Cim Bom, Roma’dan 15 milyon euro ve sonraki satışından yüzde 20 pay karşılığı transfer ettiği Zaniolo’dan zarar etmek istemiyor ve 20 milyon euro istiyor. İtalyan kulüplerinin en yüksek teklifinin ise 16 milyon euro olduğu belirtiliyor. Yönetim anlaşma sağlanmazsa İtalyan futbolcunun 3 Temmuz’daki sezon açılışına katılmasını istiyor.

Zaniolo: Roma'da 10 numarayı kabul etmezdimZaniolo: Roma’da 10 numarayı kabul etmezdim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.