Nihat Özdemir, Fenerbahçe’nin çağrısına yanıt verdi: Mehmet Büyükekşi…

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında 'Benimle Galatasaray için kavga ederdi" dediği ileri sürülen Nihat Özdemir Fenerbahçe yönetiminin çağrısı üzerine sessizliğini bozdu.

Spor 3 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Nihat Özdemir, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin çağrısından sonra açıklama yaptı.

Gazeteci Feridun Niğdelioğlu, hafta içinde eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı Nihat Özdemir’la konuştuğunu belirterek Mehmet Büyükekşi’nin Galatasaray için kavga ettiğini iddia etti. Niğdelioğlu, Özdemir’e dayandırarak ikilinin arasında yaşananları şöyle anlatmıştı: “Mehmet Büyükekşi Galatasaray’ın oynadığı maçlarda benimle çocuk gibi kavga ediyordu. Şimdi orada TFF başkanı olarak oturuyor. Biz TFF koltuğunda oturduğumuzda adaletle, hakkaniyetli yönetmeye çalıştık. Bugün Galatasaray kongre üyesi. Olsun, ben de Fenerbahçe kongre üyesiydim. Ama bu kadar fanatiklik olmaz. Birebir kavga ettim. Galatasaray’ın kavgasını gidip TFF başkanıyla yapan kişi şu anda o koltukta oturuyor.”

Fenerbahçe sordu: Mehmet Büyükekşi Galatasaray için Nihat Özdemir ile kavga etti mi?Fenerbahçe sordu: Mehmet Büyükekşi Galatasaray için Nihat Özdemir ile kavga etti mi?

Bu iddianın ardından Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, “Bir medya mensubu, eski federasyon başkanı ve mevcut federasyon başkanıyla ilgili bir iddia ortaya attı. Bunlar teyite muhtaç iddialar. Ancak şu ana kadar kimseden bir yalanlama gelmedi. Soruyoruz, sayın Büyükekşi bununla ilgili bir açıklama yapacak mı?” dedi.

Shane Larkin ve Scottie Wilbekin devşirmeydi, yabancı olduShane Larkin ve Scottie Wilbekin devşirmeydi, yabancı oldu

Beklenen açıklamaysa Nihat Özdemir’den geldi. “Mehmet Büyükekşi çok iyi dostumdur” diyen eski TFF Başkanı, “Zaman zaman kendisiyle futbol üzerine sohbet ederiz ama iddia edildiği gibi bir kavga ya da tartışma asla yaşanmadı. Bu tür söylentilere yanıt vermek dahi doğru değil ama çok değerli Fenerbahçe Kulübü’nün değerli yöneticilerinin açıklamasını öğrenince, bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissettim” diye konuştu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.