Taraftarı üzecek Icardi sözleri: Zaman gösterecek

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Icardi transferinde son durumu değerlendirdiği açıklamalarında yeni sezon hazırlıklarına değindi ve Süper Kupa karşılaşacakları Fenerbahçe'ye mesaj verdi.

Spor 19 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Buruk'tan Icardi açıklaması geldi.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, transfer süreci ve yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Buruk, Galatasaray taraftarı ve Türk futbol camiasının merakla beklediği Mauro Icardi için de ayrıntı verdi.

Buruk, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada sezon başı hazırlıklarından memnun olduklarını dile getirdi. Buruk, Emre Kılınç ve Olimpiu Morutan hakkında “Morutan’ın üstüne koyarak geldiğini söylebiliriz. Emre Kılınç’ı oynattık, bir hazırlık maçında sol bekte denedik. O da bizim için iyi bir intiba bıraktı.” dedi.

Halil Dervişoğlu çalımı: Gece Beşiktaş... Sabah GalatasarayHalil Dervişoğlu çalımı: Gece Beşiktaş… Sabah Galatasaray

Icardi’de durumu zaman gösterecek

Buruk, Barış Alper Yılmaz’ın da performansından memnun olduğunu açıkladı. Tecrübeli teknik direktör Mauro Icardi’nin transfer süreci hakkında “Icardi ile belli bir yere gelinmişti, final yapılması beklaniyordu ancak eşinin sağlık problemi oluştu. Şu anda Arjantin’deler. Tetkikler sonuçlandıktan sonra ne olacağını göreceğiz. Tam olarak onunla ilgili bir süre veremiyoruz bu nedenle.” şeklinde konuştu.

Wanda Nara için iddia: Lösemi mi?Wanda Nara için iddia: Lösemi mi?

Rashica’da fark kapanmıyor

Boşnak kanat oyuncusu Milot Rashica hakkında da konuşan Buruk “Rashica ile ilgili isteğimiz ve görüşmelerimiz devam ediyor. Kulübünün beklentisi ve bizim düşüncelerimiz arasında fark var. Bir iki farklı bölge için de transfer çalışmalarımız sürüyor.” şeklinde bilgi verdi.

Fenerbahçe’ye gönderme

Okan Buruk, ligin son maçında Fenerbahçe’yi yendiklerini belirtti ve ezeli rakiplerine karşı oynayacakları Süper Kupa maçını işaret ederek, “Fenerbahçe’ye karşı son maç 3-0’lık galibiyet, taraftarın katılımı… Muhteşem bir şekilde ligi bitirdik, inşallah aynı şekilde başlayacağız” şeklinde konuştu.

Galatasaray'da Angelino sahaya çıktı, Zaniolo şov yaptıGalatasaray’da Angelino sahaya çıktı, Zaniolo şov yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.