İstanbulspor Korkmaz! Son dakikada üç puan

Süper Lig'de 21. haftanın kapanış mücadelesinde kümede kalma savaşı veren İstanbulspor, Osman Zeki Korkmaz'ın takımın başındaki yeni dönemindeki ilk karşılaşmada Kayserispor'u 90+5'te gelen golle 1-0 yendi.

Spor 23 Ocak 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
İstanbulspor'dan kritik galibiyet.

Süper Lig’de ilk 20 haftalık kısmı 7 puanla son sırada geçen İstanbulspor, kümede kalma savaşında var olabilmek için mücadele ediyor. Ligin ilk yarısının flaş ekibi Kayserispor ise Recep Uçar’la yeniden ivme yakalama peşinde. İşte bu iki takım dün Kayseri’de haftanın kapanış maçında karşı karşıya geldiler.

Zorlu mücadelede topa daha fazla sahip olan takım ev sahibi Kayseri’ydi. Oynanan futbolun kalitesini etkileyen zemin iki takımı da zorluyordu. İstanbulspor kontrataklarla tehlike arıyordu ancak daha fazla gol fırsatı yaratan taraf da onlardı. İlk yarı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarıda da 5 maçlık yenilgi serisine nokta koymak isteyen Kayseri’nin topa hakim olduğu oyun sürdü. Ancak Osman Zeki Korkmaz’ın eski takımına döndüğü karşılaşmada planı işledi. 90+5. dakikada Ali Yaşar sahneye çıktı ve İstanbulspor’un golünü kaydetti. Ali’nin golü belki de İstanbul adına sezonun golü güzelliğindeydi.

Marmara ekibi 7 maç sonra kazanmayı başardı. Son 2 maçında berabere kalan takım böylelikle hanesine yazdığı 3 puanla 10 puana geldi. Kayserispor ise üst üste 6. yenilgisini almaktan kurtulamadı, 26 puanla 10. sırada kaldı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.