Pirlo’dan Fenerbahçe maçı öncesi açıklama: Kızgındırlar şimdi…

Fenerbahçe'yi konuk edecek Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo'ya göre derbiyi kaydeden sarı lacivertliler kızgınlar ve maça yüzdü 100'ünü verecekler.

Spor 9 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe'nin 5-4 kazandığı Karagümrük maçından sonra Jesus ve Pirlo birbirini tebrik etmişti.

Fenerbahçe ile Karagümrük ligin ilk yarısında unutmayacak 5-4 biten bir maça imza atmışlardı. Kadıköy’de son saniye golüyle rakibine boyun eğen Karagümrük, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. 2023’te yenilgi yüzü görmeyen Karagümrük’ün İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo, kritik maç öncesi açıklamalarda bulundu. Pirlo, “Fenerbahçeli oyuncular tabii ki derbi maçta aldıkları kötü sonuçtan ötürü kızgındırlar. Onun için bize karşı yüzde 100’lerini vereceklerdir” dedi.

'Aşkın Olayım' tribünlerin marşı haline geldi, Spotify'da 100 milyon dinlenmeyi geçti!‘Aşkın Olayım’ tribünlerin marşı haline geldi, Spotify’da 100 milyon dinlenmeyi geçti!

İtalyan teknik direktör kendi sahalarında oynayacakları için avantajlı olduklarını vurgularken şöyle konuştu: “Böylesine büyük ve ligin gidişatını değiştirebilecek maçların ana konusu hakemler olmamalı. Hakemler sadece Türkiye’de değil bütün liglerde konuşuluyor. Bazı maçlarda hekem konuşmak kaybeden takım için mazerete de dönebiliyor. Biz kendi oyunumuzu oynayacağız. Galibiyet için sahaya çıkacağız. Güzel, seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyoruz.”

İddaa ilan etti: Galatasaray şampiyon gibiİddaa ilan etti: Galatasaray şampiyon gibi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.