Quincy Promes’e hapis cezası

Hollandalı futbolcu Quincy Promes, bir parti sınasında kuzenini dizinden bıçakladığı için 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Spor 20 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Promes'in kuzenini bıçakladığını söylemesi polis dinlemesine takıldı.

31 yaşındaki Hollandalı oyuncu Quincy Promes, Spartak Moskova’da forma giyiyor. Kariyeri boyunca FC Twente, Sevilla ve Ajax’ta da forma giydi ve Hollanda Milli Takımı için 50 uluslararası maça çıktı. Promes’in başı dertten kurtulmuyor. Oyuncu, kuzenini bıçakladığı için 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Alves’in tutuksuz yargılanma talebine bir ret daha!Alves’in tutuksuz yargılanma talebine bir ret daha!

Geçen yıl temmuz ayında Promes ve aile fertleri bir araya gelerek büyük bir parti düzenlendi. Parti sırasında bilinmeyen bir nedenle Promes kuzeniyle şiddetli bir tartışmaya girdi. Bu tartışma sırasında Promes’in kuzenine bıçakla saldırdı ve dizinden yaraladı. Promes önce iddiaları bıçaklama olayını reddetti. Ancak polis, telefon dinlemesinde Promes’in kuzenini bıçakladığını itiraf ettiğini belirledi.

Kamuya kötü örnek olduğu için ceza yükseldi

Hollanda’da savcılık Promes’in itirafının polis dinlemesine takılmasından sonra futbolcunun iki yıl hapisle cezalandırılmasını istedi. Amsterdam Bölge Mahkemesi’nde görülen davada adam öldürmeye teşebbüs ve ağır saldırı suçlarının yöneltildiği Promes, ünlü biri olduğu için kamuya kötü örnek teşkil ettiği gerekçesiyle cezası arttırılarak 1,5 yıl hapse mahkum edildi. 31 yaşındaki futbolcu, duruşmaya katılmadı.

Promes’e şok suçlama: 1.360 kilo kokaini ülkeye soktu!Promes’e şok suçlama: 1.360 kilo kokaini ülkeye soktu!

Kuzenini bıçakladığı için ceza alan Quincy Promes, 2020’de Antwerp’te yakalanan 1370 kilogram uyuşturucuyu iki parti halinde Hollanda’ya getirmekle de suçlanıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.