Rizespor, Erzurum FK karşısında fırsat tepti

Lider Samsunspor'un gerisinde Eyüpspor ve Sakaryaspor'la ikincilik mücadelesi yapan Rizespor, Erzurum FK ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında darbe aldı. Günün diğer maçında Bandırmaspor, Altay'ı yenmeyi başardı.

Spor 10 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Rizespor, Eyüpspor'un stadında oynanan maçta Erzurum FK ile berabere kaldı.

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkma mücadelesi yapan ekiplerden Rizespor, küme düşme bölgesinden uzaklaşmak isteyen Erzurum FK karşısında mutlak 3 puan bekliyordu. Ancak oyuna iyi başlayan Erzurum ekibi oldu. 18. dakikada Eren Tozlu, takımını öne geçirdi. Baskı kuran Rizespor, baskısını arttırdı. 34’te Benhur Keser Rizespor’a beraberliği getirdi. Bu dakikadan sonra Rizespor galibiyet için bastırdı, Erzurumspor ise defans yaptı. Maça başka gol olmadı ve takımlar 1-1’lik skorla sahadan 1 puanla ayrıldı.

Göztepe, Samsunspor'un 20 maçlık serisini bitirdiGöztepe, Samsunspor’un 20 maçlık serisini bitirdi

Bandırma evinde Altay’ı geçti

Orta sıralarda mücadele eden iki takımın mücadelesinde Bandırmaspor, kendi evinde Altay’ı 2-1 yendi. 2. dakikada Atabey Çiçek Bandırmaspor’u öne geçirirker 45+5 Deniz Kadah Altay’a beraberliği getirdi. 55. dakikada Altay’dan Eren Erdoğan ve Bandırmaspor’dan Koutroumpis kırmızı kart gördü. 78. dakikada Soukou Bandırmaspor’a 3 puan getiren golü attı.

Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu olduGençlerbirliği’nin yeni teknik direktörü Sinan Kaloğlu oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.