Ronaldo ve Georgina’nın arasına Suudi Arabistan girdi!

Bild'in haberine göre Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez’in arası futbolcunun Suudi Arabistan’a transfer olması sonrasında giderek açılıyor.

Spor 19 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Cristiano Ronaldo ve partneri Georgina'nın ilişkisi sürüncemede.

Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası’nın ardından Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr’a imza attı. Söz konusu transfer dünya futbol kamuoyunu sarstı. Ronaldo, söz konusu transferin ardından ilişkisinde çalkantılı süreçler yaşıyor.

29 yaşındaki Georgina ile 7 senedir birlikteliği olan Ronaldo’nun partneriyle olan ilişkisi İtalyan basınının haberine göre sürüncemede. Problemin temelinde Georgina’nın Suudi Arabistan’da kendisini rahat hissetmemesinin yattığı öte yandan Ronaldo’nun Georgina’nın bazı ben merkezci hareketlerinden rahatsızlık duyduğu iddia ediliyor.

Geçtiğimiz aylarda çıkan haberlerde Suudi Arabistan’da beraber yaşamak için evliliğin zorunlu olması çiftin beraberliğini etkileyebileceği belirtilmişti. Ancak Suud Devleti bu konuda bir ayrıcalık tanıyınca çiftin beraber yaşamasının önünde bir engel kalmamıştı.

Bu kez Cumhurbaşkanı polemiği! 3 yönetici PFDK'lık olduBu kez Cumhurbaşkanı polemiği! 3 yönetici PFDK’lık oldu

Dizinin ikinci sezonu ifşa etti

Habere göre Georgina’nın son dönemde ön plana çıkan ben merkezci tavırları da ilişkide sorun yaratıyor. Haberin ayrıntısında Netflix içeriği olan ‘Soy Georgina’dan tanıdığımız Georgina Rodriguez’in genel olarak arkadaşları da dahil olmak üzere çevresindekilere karşı olumsuz tavırları dikkat çekiyor. Özellikle arkadaşlarının Hermes marka yeni çantasına dokunmaması için yaptığı uyarı, Georgina’nın olumsuz davranışları adına izleyicilere ipucu verdi. Öte yandan dizinin ikinci sezonunda Ronaldo’nun annesi Dolores Aveiro’ya hiç yer verilmemesi de dikkat çekici bulundu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.