Ronaldo üzgün, Al-Ittihad şampiyon oldu!

Suudi Arabistan Pro Lig’de Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al-Nassr, Al-Ittifaq deplasmanından 1-1’lik beraberlik ayrıldı, aynı anlarda Al-Feiha’yı 3-0 mağlup eden Al-Ittihad, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 28 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ronaldo, Arabistan'da hüzünlü...

Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al-Nassr, şampiyonluk iddiasını sürdürebilmek adına Al-Ittifaq’a konuk oldu. Ev sahibi ekip 43. dakikada Youssoufou Niakate’nin golüyle ilk yarıyı önde tamamladı. Al-Nassr aradığı golü 56. dakikada eski Fenerbahçeli Luiz Gustavo’nun ayağından buldu.

Ancak maçın devamında Ronaldo’lu Al-Nassr toplam 30 şut çekmesine rağmen galibiyet golünü çıkaramadı. 1-1 berabere biten maçın ardından ikinci sıradaki takım 64 puanda kaldı. Bu anlarda Al-Feiha karşısında 3-0 galip gelen Al-Ittihad, puanını 69 yaptı ve şampiyonluğunu ilan etti.

Zinedine Zidane 150 milyon euro'ya 'hayır' dediZinedine Zidane 150 milyon euro’ya ‘hayır’ dedi

Tarihinin 9. şampiyonluğunu elde eden Al-Ittihad, bu alanda Al-Nassr’ı yakaladı ve ülke tarihinin en çok şampiyon olan takımları listesinde ikinciliği rakibiyle paylaşmaya başladı. Lig tarihinin en fazla şampiyon olan takımı, Messi’nin isminin sıklıkla anıldığı Al-Hilal. Takımın tarihinde 18 şampiyonluğu bulunuyor.

Premier Lig’de sezonun futbolcusu Haaland!Premier Lig’de sezonun futbolcusu Haaland!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.