Roque’nin menajeri: Vinicius Jr Barcelona’ya ihanet etti

LaLiga devlerinden Barcelona'nın yeni transferi Vitor Roque'nin temsilcisi Andre Cury, zamanında Vinicius Jr'ın da Barcelona'ya yakın olduğunu ancak oyuncunun kulübe ihanet ettiğini açıkladı.

Spor 14 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Vinicius Barcelona'nın kapısından dönmüş.

Barcelona, Arda Güler transferinde ezeli rakibi Real Madrid’e yenildikten sonra Athletico Paranense forması giyen yıldız adayı Vitor Roque ile anlaştı. Roque’nin sözleşmesi 2024 yazından itibaren geçerli olacak. Barça, bu sezon 31 maça çıkan ve 15 gol, 6 asistle oynayan oyuncu için 40 milyon Euro bonservis ödedi.

Barcelona’nın yeni transferi Vitor Roque’nin menajeri Andre Cury İspanyol medyasına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öncelikle Roque’nin Barcelona’ya transferi hakkında konuşan Cury, Katalan ekibin oyuncuyu 2019’dan beri takip ettiğini ve sportif direktörü Deco’nun bir süredir transfere bitirmeye çalıştığını söyledi. Cury ayrıca halihazırda Palmeiras forması giyen bir başka genç yetenek Estevao Williams’ın da Barcelona’nın geleceğinde yeri olabileceğini belirtti.

Vinicius Jr’a büyük jest: Rio’daki ırkçılık karşıtı yasanın adı “Vini Jr Yasası” olduVinicius Jr’a büyük jest: Rio’daki ırkçılık karşıtı yasanın adı “Vini Jr Yasası” oldu

Cury, Vinicius Jr’ın Real Madrid’e transfer süreci hakkında da konuştu. Vini, Flamengo’da oynadığı süreçte Barcelona’ya duyduğu hayranlığı gizlemiyordu. Barça tarafı oyuncuyla daha yakın temaslar kuran ve kadrosuna katmaya yakın olan taraftı. Cury süreç hakkında “Her şey ayarlanmıştı ve Madrid Vini’nin Barcelona’da olduğunu öğrendi. Vini’yi Madrid’e davet ettiler ancak onu tanımıyorlardı bile. Vinicius’a Madrid’e gitti çünkü onun temsilcileriyle anlaşmışlardı. Biz bu transfer için 3 sene boyunca uğraştık ancak Vinicius’un temsilcileri bize ihanet etti. Vini bana Barça taraftarı olduğunu söylemişti. Barça PSG’yi 6-1 yendiğinde sevinçten ağladığını söylemişti. Ben bildiğimi söylüyorum” şeklinde konuştu.

Real Madrid’in bir başka kanat oyuncusu Rodrygo hakkında da konuşan Cury, “Vinicius meselesi ihanet. Rodrygo’da da anlaşma tamamlanmak üzereydi ancak Rodrygo Vini gibi değildi. Vinicius’la konuştuk, o bize ihanet edince de Rodrygo’ya gittik. Santos’la onun için pazarlık ettik, anlaşma tamamlanmadan Madrid daha iyi bir finansal teklifle geldi. Babası bana Barcelona’yla anlaşırlarsa daha az para kazanacaklarını söyledi” dedi.

Arda Güler transferine rakamlarla bakış: Baba Güler'e 15 milyon Euro iddiasıArda Güler transferine rakamlarla bakış: Baba Güler’e 15 milyon Euro iddiası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.