İstanbul finali Marciniak’a emanet

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki turnuvalarında final zamanı yaklaşıyor. Kritik maçlarda düdük çalacak hakemler belli olurken İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi Polonyalı Szymon Marciniak oldu.

Spor 23 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Şampiyonlar Ligi finali Marciniak'a emanet.

Manchester City ile Inter arasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Polonyalı Szymon Marciniak’ın yöneteceği duyuruldu. Marciniak, 2022 Dünya Kupası finalinde Arjantin ve Hırvatistan arasında oynanan finali de yönetmişti. Polonyalı hakemin yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Karşılaşmada Tomasz Kwiatowski video yardımcı hakem olarak görev yapacak. Finalde dördüncü hakem Rumen Istvan Kovacs olacak.

Avrupa Ligi finaline İngiliz hakem

Roma ile Sevilla’yı karşı karşıya getirecek UEFA Avrupa Ligi final mücadelesinde İngiliz Anthony Taylor düdük çalacak. Maç 31 Mayıs Çarşamba günü 22.00’de Budapeşte’de oynanacak.

Jose Mourinho'nun otobüsü hiç yolda kalmıyor!Jose Mourinho’nun otobüsü hiç yolda kalmıyor!

Konferans Ligi’nde tercih İspanyol

Konferans Ligi finalinde düdük çalacak isimse Carlos Del Cerro Grande olacak. İspanya Futbol Federasyonu’ndan hakemin görev yapacağı maç West Ham United ve Fiorentina takımlarını karşı karşıya getirecek. Maç 7 Haziran saat 22.00’de Prag’da oynanacak.

Türkiye, Fiorentina'ya duacıTürkiye, Fiorentina’ya duacı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.