Senegal Futbol Federasyonu: Galatasaray kulüp doktoru ‘Jakobs sakat’ demişti

Senegal Futbol Federasyonu Galatasaray sağlık heyetinden Ismael Jakobs'un sakatlığı bulunduğuna dair haber aldıklarını ancak oyuncunun pazar akşamı maça çıkmasından sonra takıma davet ettiklerini açıkladı.

Spor 7 Ekim 2024
Senegal'den Galatasaray'a tepki.

Galatasaray milli ara öncesi son maçını kendi sahasında Alanyaspor’a karşı oynadı. Akdeniz ekibine karşı zorlanan Cimbom maçı 1-0 kazanmayı başardı. Sahasında rakibine karşı kalesini gole kapatan Galatasaray’da ilk 11’de sahaya çıkan isimlerden biri Senegalli savunma oyuncusu Ismael Jakobs’tu.

Senegal Futbol Federasyonu’ndan Jakobs’la ilgili açıklama geldi. Açıklamada Galatasaray cephesinin cuma ve cumartesi günü yapılan dönüşte Jakobs’la ilgili “sakatlığı bulunuyor” raporu sunduğu ancak oyuncunun pazar akşamı maça çıktığı belirtildi. Yayınlanan demeçte “Galatasaray kulüp doktorundan Ismail Jakobs’un sakatlandığı ve milli takıma alınamayacağı yönünde bir bilgi aldık. Ancak oyuncunun Galatasaray tarafından lig maçında sahaya sürüldüğünü ve maçın tamamında oynadığını fark ettik. Bu nedenle Senegal Futbol Federasyonu oyuncunun milli takıma çağrılabilmesi için derhal serbest bırakılmasını talep etti. Jakobs dün İstanbul’dan ayrıldı ve sabah milli takıma geldi” dendi.

25 yaşındaki futbolcu bu sezon Galatasaray’la altı maça çıktı. Son olarak Alanyaspor maçında da görev alan oyuncu söz konusu maçların tamamında ilk 11’de görev aldı ve bir asist yaptı.

Kerem yoksa o var: Yunus yine sahnedeKerem yoksa o var: Yunus yine sahnede

Galatasaray Yunus Akgün'e duacı: Milli araya firesiz girildiGalatasaray Yunus Akgün’e duacı: Milli araya firesiz girildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.