Trabzonspor yeni teknik direktörünü tarif etti!

Trabzonspor, görüşülen adaylardan bazılarının sezon sonu gelmek istediğini açıkladı. Bazı adaylarsa takım çalıştırdığı için etik nedenlerle görüşme sezon sonuna bırakıldı. 

Spor 10 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Trabzonspor teknik direktör konusunda sinyal verdi

Trabzonspor, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamayla beraber teknik direktör arayışı hakkında ipuçları verdi. Abdullah Avcı’yla yolların ayrılması sonrası Orhan Ak da Ankaragücü maçından sonra istifa etmişti. Karadeniz ekibi, bazı teknik adamlarla halihazırda görev yaptıkları için, bazılarının da sezon sonu takıma katılmak istedikleri için teknik direktörlük koltuğu hakkında somut bir gelişme yaşanmadığını belirtti.

Yapılan açıklamada “Futbol A Takım planlamamız dahilinde organizasyonumuza uygun teknik direktör adayları belirlenirken, herhangi bir takımı çalıştırmayanların sezon sonu sözleşme imzalamak istemesi, adaylar arasında yer alan bazı isimlerin takım çalıştırmasından dolayı görüşme yapılmasının etik olmayacağı nedeniyle şu an için sonuçlandırılamamıştır. Ancak teknik direktör konusunu kısa bir süre içerisinde gündemimizden çıkartmayı arzuluyoruz” denildi.

Kasımpaşa'nın duran topu Trabzonspor'u vurduKasımpaşa’nın duran topu Trabzonspor’u vurdu

Trabzonspor için konuşulan isimler arasında Çağdaş Atan ve Fatih Tekke gibi halihazırda görevlerine devam eden isimler vardı. Öte yandan Sergen Yalçın’ın da ismi Trabzonspor’la anılmış ancak somut bir gelişme yaşanmamıştı.

Acil ödemeler tamam

Trabzonspor Kulübü’nden yapılan açıklamada kulübün ekonomik gündemiyle alakalı da bilgiler verildi. Açıklamada şunlar söylendi: “Öncelikle, kulübümüzün ekonomisini sürdürülebilir hale getirmek için yapılan çalışmalar, geçmiş dönem borçlarının çözümü, sponsorluklar, yeni projeler ve gelecek sezona dair planlamalarımız şeklinde devam etmektedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren acil ödemeler çözüme kavuşturulmuş, (250 milyon TL) bu para, sponsorluk ve yönetim kurulu üyelerimizin kulübümüze bağışı şeklinde karşılanmıştır. Mayıs sonuna kadar da yaklaşık 250 milyon TL daha ödeme yapılacaktır.”

Sergen Yalçın Trabzon’a teknik direktör olarak dönebilirSergen Yalçın Trabzon’a teknik direktör olarak dönebilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.