UÇK’den Kayserispor’a kötü haber

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Kayserispor'un Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferinde usulsüzlük olduğuna dair itirazı reddetti. Böylelikle Kayserispor'un 2.5 milyon euro'luk tazminat beklentisi boşa çıktı.

Spor 7 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
UÇK'den Beşiktaş'ı sevindiren, Kayserispor'u üzen haber.

Onur Bulut, Şubat 2023’te sözleşmesindeki 1 milyon euro’luk çıkış maddesini kullanıp Beşiktaş’a transfer oldu. Kulübü Kayserispor, bu transferin usulsüzce gerçekleştiğini iddia edip tazminat talebinde bulundu. Bu itiraz hakkında karar çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’ndan (UÇK) Kayseri ekibine olumsuz dönüş yaptı. Bu karar sonucunda Beşiktaş, 2.5 milyon Euro’luk bir tazminattan kurtuldu. Onur bu sezon Beşiktaş’la 42 maça çıkmış bu maçlarda bir gol atıp üç asist yapmıştı. Oyuncu siyah-beyazlı kulüple Türkiye Kupası kazanma başarısı göstermişti.

Kayserispor ise maddi zorlukların pençesinde üç dönemin ardından transfer penceresini açabilmiş, iyi başladığı sezonda bir anda düşüşe geçip 42 puanla kümede kalmayı başarmıştı.

Beşiktaş taraftarı Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz kavgasına dahil olduBeşiktaş taraftarı Nuri Bilge Ceylan ve Zeki Demirkubuz kavgasına dahil oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.