Volkan Demirel: Fenerbahçe’de mutsuzluk ve umutsuzluk birbirine karışmış

Fenerbahçe'nin Süper Lig dokuzuncu haftasında Samsunspor'la 2-2 berabere kalmasının ardından sarı-lacivertlilerin efsane isimlerinden Volkan Demirel, kulübün içinde bulunduğu durumla alakalı konuştu.

Spor 21 Ekim 2024
Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin durumuyla alakalı konuştu.

Süper Lig’de 11 senelik şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe bu anlamda tarihinin en kötü dönemini geçiriyor. Geçtiğimiz yaz başında Ali Koç ve Aziz Yıldırım 2018’in ardından bir kez daha başkanlık seçimine girdiler. Seçimde iki taraf da teknik direktörlüğe Jose Mourinho’yu getirmeyi vadettiler. Nihayetinde başkan seçilen Ali Koç Jose Mourinho ile anlaştı ve Portekizli teknik direktörle iki yıllık sözleşme imzalandı.

Ancak Fenerbahçe sezona istediği gibi başlayamadı. Önce Şampiyonlar Ligi hedefinden uzak kalındı. Ardından ligin ikinci haftasında ilk puan kaybı, altıncı haftasında Galatasaray’a karşı ilk mağlubiyet geldi. Son olarak dokuzuncu haftada Samsunspor’a karşı alınan 2-2’lik beraberlikle puan farkı lider Galatasaray’la sekize kadar yükseldi.

Bu durumla alakalı ve Samsunspor’a karşı alınan beraberlikle ilgili yorum yapan eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel “Fenerbahçe takımında şu anda mutsuzluk ve umutsuzluk birbirine karışmış durumda. Mutsuzluk neden? Bulunduğu ortamdan. Umutsuzluk da neden? Hepimiz bir şeyler bekliyorduk. Jose Mourinho’dan bekliyorduk, yapılan transferlerden bekliyorduk. ‘Bir milli ara sonrasını görelim’ diyorduk ancak şu anda değişen bir şey yok ama belli ki bu böyle devam edecek. Bir değişiklik bir değişkenlik görebilecek miyiz diye bekledik ama olmadı. İç sahada oynanan maçlarla deplasmanda oynanan maçların oyun kurgularında bir değişiklik veya oynanan takımlara karşı bir oyuncu tercihleri, rakibe göre planlanan metotlar görmedik. Veya 2-1 öndesin, Fenerbahçe 7 kişi savunma yapar mı! Büyük soru işareti” dedi.

Çanlar kimin için çalıyorÇanlar kimin için çalıyor

Fenerbahçe topu da puanları da verdiFenerbahçe topu da puanları da verdi

Fenerbahçe'ye dejavu: Karadeniz'de gemi battıFenerbahçe’ye dejavu: Karadeniz’de gemi battı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.