Wanda Nara tatilde, Mauro Icardi peşinde! Alyanslı mesaj

Galatasaray'ın gol kralı apoletli futbolcusu Mauro Icardi, kendisinden boşanacağını açıklayan Wanda Nara'ya Avusturya kampından yaptığı paylaşımlara mesaj gönderiyor. Ibiza'da tatilde olan Wanda Nara ise yeni albümünü duyurdu.

Spor 12 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Avusturya'da Galatasaray'ın kampında olan Mauro Icardi, alyansını antrenmanlarda bile çıkarmıyor.

Galatasaray futbolcusu Mauro Icardi yeşil sahadaki başarıları kadar eşi Wanda Nara ile olan gelgitli ilişkisi nedeniyle magazin gündeminde de yer almayı sürdürüyor. Daha önce birkaç kez boşanma kararı alan çift, bundan vazgeçmiş ve beraberliklerini sürdürmüştü.

Ancak Wanda Nara geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından yaptığı açıklamayla Mauro Icardi’den ayrılacağını resmen açıkladı. Nara, Nara, “Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Hiçbir şeyden pişman değilim, hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Suçlu ya da üçüncü şahıslar yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıda görürnenden daha güçlüydü” dedi.

Ibiza’da tatilde olan Wanda Nara, yeni albümünün çok yakında çıkacağını duyurdu.

Bu açıklamasının ardından İspanya’nın ünlü tatil beldesi Ibiza’ya giren Wanda Nara, sosyal medyasından tatiliyle ilgili paylaşım yapmayı sürdürüyor. Nara, ayrıca yeni albümünün çok yakında çıkacağını da sosyal medyadan duyurdu.

Eşi Wanda Nara’nın boşanma kararı almasıyla derin bir üzüntü yaşayan Icardi’nin takımının Avusturya’daki sezon öncesi hazırlık çalışmalarında bir hayli düşünceli olduğu göze çarpıyor. Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın iki çocuğu bulunuyor. Nara, ayrıca Arjantinli bir diğer ünlü futbolcu Maxi Lopez ile evliliğinden de üç çocuk annesi. Wanda Nara, her ne kadar boşanmak istese de görünen o ki bu o kadar da kolay olmayacak. Çünkü Mauro Icardi boşanmak istemiyor. Bunu da parmağındaki alyansı çıkarmayarak gözler önüne sererken eşine mesaj yolladı: “Sen vazgeçsen de ben vazgeçmem.”

Daha önce birkaç kez ayrılık kararı alan ancak bundan vazgeçen çiftin boşanıp boşanmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Wanda Nara ayrılığı resmen açıkladı: Aile olmaktan vazgeçmeyeceğizWanda Nara ayrılığı resmen açıkladı: Aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz

 

Wanda yenge eskiden Icardi’ye kız arkadaş ayarlarmışWanda yenge eskiden Icardi’ye kız arkadaş ayarlarmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.