Yağmur Tanrısevsin, A Milli Takım’ın gönüllü futbol elçisi oldu

EURO 2024'te mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın elçisi açıklandı. TFF'den yapılan paylaşımda ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in A Milli Takım'ın gönüllü futbol elçisi olduğu bildirildi.

Spor 1 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Yağmur Tanrısevsin milli takımın elçisi oldu.

EURO 2024’ün başlamasına sayılı gün kala Milli Takım’ın futbol elçisi belli oldu. Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Yağmur Tanrısevsin milli takımın gönüllü elçisi oldu. TFF tarafından bir videoyla paylaşılan bu gelişme sonrası federasyon Tanrısevsin’e teşekkür mesajı da yayınladı. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“EURO 2024 hazırlık dönemini yoğun çalışmalarla geçiren milli takımımıza ‘Tarihin İzinde Zafer Yolunda’ sloganıyla çıktıkları bu yolda; 85 milyon vatandaşımızın heyecanları ve duaları, sponsorlarımızın her anlamda verdikleri kıymetli destekler, gönüllü bir şekilde milli takımlarımızın futbol elçiliği görevini üstlenen Yağmur Tanrısevsin’e özellikle kız çocuklarımızın, kadınlarımızın ve gençlerimizin EURO 2024 dönemine daha yakından şahitlik etmesini sağlaması sebebiyle teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnançla ve azimle; tüm Türkiye’nin ve yurtdışında bulunan ama kalbi Türkiye için atan tüm vatandaşlarımızla EURO 2024’te unutulmaz bir deneyim yaşayarak tek bir yürek olacağımıza inanıyoruz”

Videoda görüş bildiren Tanrısevsin ise,  “Benim futbol sevgim milli takımla başladı. Asla unutamayacağım ilklerim de. İlk maçım. İlk formam. Ay-yıldızla yaşadığım ilk heyecanlar. Statlarda, sokaklarda ve kalplerde o başka hiçbir şeye benzemeyen birliktelik duygusu. Aynı anda sevinen ve üzülen milyonlarca kişilik dev bir ailenin Türkiye’nin parçası olma duygusu. EURO 2024’te milli takımla en büyük heyecanları ve mutlulukları yaşarken hep beraber olacağız. Birlikte sevineceğiz ve coşacağız. Milli takımla unutulmaz bir EURO 2024 yolculuğu yaşayacağız. Başlıyoruz!” dedi.

İlgili videonun sonunda A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Yağmur Tanrısevsin’e, “Ailemize ‘Hoş geldin’. Haydi başlıyoruz” dediği görüldü.

Yağmur Tanrısevsin kimdir?

1990 doğumlu olan Yağmur Tanrısevsin Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirdi. Güneşi Beklerken adlı dizide canlandırdığı Melis karakteriyle şöhrete kavuşan Tanrısevsin boks, tenis, kayak, basketbol, heykel ve resim ile ilgilenmektedir. Bambi, Koleston, Flo ve Sephora gibi markaların reklam yüzü olan Tanrısevsin şimdi de A Milli Takım’ın futbol elçiliğini üstlendi.

Enes Ünal EURO 2024'te yok!Enes Ünal EURO 2024’te yok!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.